jmenuji se Jirka a pocházím z Brna. Teď už pár let bydlím kousek za Brnem na lontě, kam jsem se přestěhoval kvůli rodičům. Koníčky: číslo jedna je můj pětiletý syn, o druhou pozici se rovným dílem dělí pěstování a konzumace chilli s metalovou hudbou.
Protože bydlím v baráku se zahradou, část pozemku jsem přeměnil z "okrasné" na užitkovou. Nikdy bych neřekl, že jako městské dítě budu trávit tolik času na záhonku.
Část zahrádky je synova, jako hrášek, červená řepa, dýně, část všech ( papriky, rajčata cca. 20ks a 5 druhů, cukety) a zbytek je moje

Letos jsem neponechal nic náhodě a zasadil cca. 60 rostlinek, s přehledem jsem obsadil větší půlku záhonků. Jalapeno, Cayenne, Bishop's Crown, Jamaican Yellow, Haba red, orange, choco, Carolina Reaper. Bohužel Moruga Scorpion red letos neplodila, tak nemám ani kousek.
Na toto fórum chodím už delší dobu jako host čerpat informace, ale teď nastal čas to brát vážně. Dočetl jsem se tady spoustu cenných rad co se týče pěstování, chorob, ale i tipů a receptů na mňamky. Díky díky všem...

Jirka