Mírný dnešní update. Habanero White Long, Fish Pepper, Serrano, Peito de Moca pomalinku rostou, Cajamarca Chilli nechce stále vyklíčit (už tři týdny, asi to pomalu vzdám). Tunisian Baklouti bohužel odešlo, neshodilo čepičku a mě se to nepovedlo. Takže zatím mi dělají radost pouze rocota - Hyper Pube a Mini Rocoto

A ještě pomalu dozrávají Jalapeňa Chichimeca
Zazimoval jsem 15 rostlin, z toho 4 zkouším přeučit na celoroční indoor. Rocoto muselo být sestřiženo (na 80-90cm) a nahazuje mohutně další výhony s lístky. Ostatní byly sestřiženy na 15-30cm podle druhu, všechny prošly venkovními prvními mrazíky, tak se tvářily všelijak, uvidíme. U Ring of Fire jsem již musel včera uštipovat počáteční květy. 3leté Habanero Red od padr nahazuje také květy, ty nechávám.
Řízky Jalapeňo, Pepperoncino, Cheiro Roxa, 7Pot Jonah po 14ti dnech zatím nic, pouze na některých vyrašily nové lístky, tak zatím žijí.
Do toho všeho stále přemýšlím nad tou hydroponií, víceméně jsem již rozhodnut pro DWC, jen nevím, zda si to ukutit sám (pro více rostlin po 10l kus) nebo koupit novou/použitou 25l pro jednu sazenici. Tak spíš študuju co za hnojiva, jak to míchat, kde koupit pH a EC metr atd.
A samozřejmě vymýšlím seznam, čím v lednu začít novou sezónu, abych se vešel. Vypadá to na 45-50 rostlinek cca. 40 druhů

, potom 7 druhů sladkých paprik, 8 druhů rajčat, 5 dýní, cukety, okurky, ředkvičky...
To jen abych se nenudil, než budou ty vánoce.