Viete celkom ma zaskočilo že je tu takáto vec ako predstavovanie ale musím sa priznať že ma to aj potešilo! Je to práve preto že v poslednej dobe internet už ani tak neslúži na čo by mal, a práve preto ma to veľmi teší. Ale teda aby som sa dostal aj k tomu predstaveniu, ako ste už mohli zistiť som Slovák. Slovák z Považia. Tu na považí nie je tak veľa chilli vecí a tak som rád že aspoň u našich najbližších susedov máte toľko pestovateľov. Som ešte len, teda, chilli pestovateľ začiatočník ale som si istý že s takouto dobrou komunitou sa to rýchlo zmení! Ja osobne teda zatiaľ moc veľa chilli nepestujem (momentálne iba odrodu Thanksgiving) ale už v máji (květnu) keď sa na seminka-chilli začnú predávať sadenice tak budem pestovať pár ďalších odrôd ako Dorset Naga a naopak Banana Sweet. Najväčší problém bude určite úspešne dopestovať tú Nagu ale som si istý že s vami sa mi to podarí úplne v pohode!
Písalo sa tam že by som mohol povedať o svojich ďalších koníčkoch a záujmoch ktoré mám rád. No, teda, ja sa teda venujem filmárčíne ako kameraman, herec ale hlavne režisér. Ďalej som blázon do jazykovied a rôznych iných a odlišných, hlavne teda severských, kultúr. Moc ma toho už nenapadá ale teda som ešte milovník módy a histórie 19. a začiatku 20. storočia čiže sa zaujímam aj o 1. svetovú vojnu. A medzi poslednými som aj tak trochu astronóm.
No a to je asi všetko čo by som o sebe povedal! Za každé prečítanie úprimne ďakujem!