Vysel jsem tyhle odrůdy (u většiny ani nevím, oč jde

Adrenalina
Ajinero
Aji Little Finger Orange
Aji Mango
AWF
CJPGS x Carolina
Ebay
Habanero Chocolate Long
Habanero Red
JPGS
J.P.R.
Lemon's Jais
Madballz
Manzano Rocoto Red
Pimentos de Padron
Sugar Rush Peach
Minulé sezóny jsem bojoval se špatnými podmínkami pro klíčení, kvůli čemuž byla nízká klíčivost a samotné klíčení trvalo dlouho. Tak jsem na podzim konečně vyrobil řešení.
Jedná se o box, jehož kostra je vytvořená ze dřeva a stěny jsou tvořeny z 6 cm široké vrstvy polystyrenu jako izolace. Box vyhřívám výkonovým rezistorem, který musí mít chlazení, aby se teplo z něj rozptýlilo. Je to 50 wattový rezistor s odporem 4,7 ohm. Napájím to ATX zdrojem (zdroj ze starého počítače) a mám to napojeno na 12 V. Takže výkon tohoto rezistoru při ohřevu je 12^2 / 4.7 = 30.6 wattů. Rezistor je chlazen chladičem z procesoru ze starého počítače. Pro zlepšení vodivosti tepla mezi rezistorem a chladičem jsem nanesl teplovodivou pastu stejně jako se to dělá v počítači. Na zapínání používám jednoduchý termostat se senzorem teploty (asi za 180 Kč), na kterém jsem si nastavil, aby se spínal na 28 °C a vypínal na 30 °C. Ohřev z 28 na 30 trvá asi 2.3 minuty a ochlazení z 30 na 28 přibližně 6.5 minuty. A ta žlutá součástka nahoře je pojistka.
Už mi to běží třetí den.