Ahoj všem,
Jsem tu nový a úplný začátečník dneska jsem zasadil 24 rostlinek do jiffu které mám v pařeništi, potřeboval bych od Vás poradit jakou zářivku pořídit na přisvícení rostlinek aby měly dostatek světla, ideální by bylo nějaké které mají v hobby marketu, děkuji moc za tipy.
Typ zářivky na malé rostlinky
- Bonebreakers
- Stálý člen
- Reputace: 1941
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Typ zářivky na malé rostlinky
Podívej se tady pouziti-osvetleni/
Bone-bezzemkova-sezona-2019
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021
Bone
„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Bone-bezzemkova-sezona-2020
Bone-bezzemkova-sezona-2021

„... vypouštením tabákového dýmu do vody zlato nevzniká.“ — Jára Cimrman
Důvod, proč pacifisté a zbabělci dosud díky evoluci přirozeně nevymřeli je ten, že se vždy najdou tací, kteří na jejich ochranu pozvedají zbraně.
Zdarec kolego ze sousedství.
Zkus se nám aspoň trochu představit, co si vysel, jak pěstuješ atd.
Zkus se nám aspoň trochu představit, co si vysel, jak pěstuješ atd.
Ahoj,
Pestuji teprve druhou sezonu moc zkusenosti nemam tak vzdy improvizuji minuly rok mi dal soused vyklicene rostlinky ty jsem si hodil na zahradu do cernych 12l kybliku sklidil jsem cca 2 kg paprik z 6 keru, delam z toho ruzne omacky nejradsi mam srirrachu
, dnes jsem zasadil cca 24 rostlinek do mini pareniste vsechno odrudy habanero nektere i novinky , chci vedomosti prstovani posunout o fous dal tak jsem chtel poradit s tim svetlem jake nejlepr zvolit aby rostlinky mely dostatek svetla pro rust
Pestuji teprve druhou sezonu moc zkusenosti nemam tak vzdy improvizuji minuly rok mi dal soused vyklicene rostlinky ty jsem si hodil na zahradu do cernych 12l kybliku sklidil jsem cca 2 kg paprik z 6 keru, delam z toho ruzne omacky nejradsi mam srirrachu
Mrkni dolů do bazaru. Bratr Tydžej nabízí světla za hubičku. Dej s ním řeč. Taky je nedaleko Brna