Ja tedy na predpestove Secret Jardiny 26W a 20W Ledky nedam dopustit.
Momentalne mam v 80x60x70 boxu
1x 26W SJ Grow (6500K)
1x20W SJ Cosmorrow Grow (6500K)
1x20W SJ Cosmorrow UV (6500K, UV, 6500K)
S tichym vetrakem na odtah a s tichymi dvema PC Noctuama 12cm na cirkulaci je to slusne combo.
Zkousel jsem i 4x20W, ale to uz neuchladim tak abych o tom nevedel a hlavne je to na grow zbytecne.
To kdyz jsem mel 2x 26W + 2x20W. To uz bylo v boxu fakt teplo.
Tech cca 60 ledkovych predpest wattu je tak akorat na 80x60 pudorys.
Samozrejme jsou tam nejake pocatecni naklady, ale tak clovek to nedela na jeden rok ne?
Ledky z Ciny uz bych si nikdy zadne nekoupil, hodnekrat jsem se zklamal kdyz jsem zkousel pred lety ruzne pokusy a uz bych do niceho pres Ali nebo ebay nesel. Pokud nekdo tomu rozumi, samozrejme si muze nakoupit jednotlive chipy, ale co se tyce hotovych svetel, je to lepsi vzit u nas.
Ze znacek se me overily:
Secret Jardin - vsechny ledky od nich, vcetne vsech variant novych Cosmorrow.
Alucraft (Vyborny DIY set 150W ) - dodam fotky sestaveneho. (nejlepsi cena/watt co se da u nas sehnat a je to proverene)
Greenception - konkretne CG-4 (128W - moznost 3 rezimu nebo vsech dohromady, krasny kus nabytku )
Bioledex - GoLeaf Q1 LED (30W)
Vsechny tyto ledky mam vyuzivam v ruzne kobinaci. Samozrejme ze jsem to kupoval postupne a vetsinou kdyz byla nejaka akce.
Ani pred Covidem jsem nechodil do hospody, tak jsem cas od casu zainvestoval do pest techniky
Me LED pokusy zacinaly na Ledkach z Ciny, Reflektorech atd...uz bych se k tomu nevratil. Ten cas a nervy za to nestoji.
Resp treba Reflektor se da stale pouzit, proti tomu nic nemam. Cca 50W vykonu za 700Kc neni spatna zalezitost.
Ale hotova svetla, ruzne UFO atd, k tomu uz bych se nevratil. Nehlede na to ze posta z Ciny uz neni jak byla a ceny uz jsou take vyssi, ze se to ani nevyplati.