 Jak pise Quentin, ten Nagabrain urcite neni cisty, neodpovida barvou a ani tvarem, ale urcite bude mit riz i tak
 Jak pise Quentin, ten Nagabrain urcite neni cisty, neodpovida barvou a ani tvarem, ale urcite bude mit riz i tak  Ja jsem dal minule do chunanky Vodku a taky to slo, ale letos mam pripravene Sake, tak jsem zvedavy na rozdil v chuti.
 Ja jsem dal minule do chunanky Vodku a taky to slo, ale letos mam pripravene Sake, tak jsem zvedavy na rozdil v chuti. Jak pise Quentin, ten Nagabrain urcite neni cisty, neodpovida barvou a ani tvarem, ale urcite bude mit riz i tak
 Jak pise Quentin, ten Nagabrain urcite neni cisty, neodpovida barvou a ani tvarem, ale urcite bude mit riz i tak  Ja jsem dal minule do chunanky Vodku a taky to slo, ale letos mam pripravene Sake, tak jsem zvedavy na rozdil v chuti.
 Ja jsem dal minule do chunanky Vodku a taky to slo, ale letos mam pripravene Sake, tak jsem zvedavy na rozdil v chuti. Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   
 
stankar1990@gmail.com
No ono já jsem hlavně rád za ty tři morugy co dozrály, popravdě při mých nulovych zkušenostech a vedomostech jsem nevěřil, že bych první sezónu mohl morugu vypěstovat a podařilo se a na zahradě ji mám úplně obsypanou, ta má tak 20-30 plodů, ale kdo ví, zda dozrajou.stankar píše: ↑30 srp 2020 09:30Ta Moruga uz mi chybi, jak vidim tz tvoje pekne cervene golfove micky, tak jsem dostal slinuJak pise Quentin, ten Nagabrain urcite neni cisty, neodpovida barvou a ani tvarem, ale urcite bude mit riz i tak
Ja jsem dal minule do chunanky Vodku a taky to slo, ale letos mam pripravene Sake, tak jsem zvedavy na rozdil v chuti.
 , ale ty by jsi mi mohl poradit, když jsi přespolní, kde si pořídil saké?
, ale ty by jsi mi mohl poradit, když jsi přespolní, kde si pořídil saké?Sake jsem kupoval pres net s Japonskymi surovinami na vareni, stalo me myslim kolem 230Kc za necely litr. Pouzivam ho jen na vareni a na chunanku. V Makru maji myslim levnejsi jen to Cinske Sake, a obecne se tam krome masa nic moc nevyplati kupovat, takze nakupuju pres eshopy.Žíža píše: ↑31 srp 2020 21:44Ty hnědé sílu mají a růžové jsem ještě nezkoušel, s vodkou mohla mít chunanka pěkný říz, já byl včera na saké v makru a měli tam jedinou flašku za 350 což mi přišlo moc tak jsem si koupil aspoň klizku a dnes konečně pořádně ochutnal chunanku v gulasi, ale ty by jsi mi mohl poradit, když jsi přespolní, kde si pořídil saké?

 Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10
  Stankar s1  |  Stankar s2  |  Stankar s6  |  Stankar s7  |  Stankar s8   |  Stankar s9   |  Stankar s10   
 
stankar1990@gmail.com

Máš pravdu, používám červené suché zweigeltrebe a dobre

No já v Makru většinou nakupují tvaruzky, uzeniny a chlast, to tam vychází většinou dobřestankar píše:Sake jsem kupoval pres net s Japonskymi surovinami na vareni, stalo me myslim kolem 230Kc za necely litr. Pouzivam ho jen na vareni a na chunanku. V Makru maji myslim levnejsi jen to Cinske Sake, a obecne se tam krome masa nic moc nevyplati kupovat, takze nakupuju pres eshopy.Žíža píše: ↑31 srp 2020 21:44Ty hnědé sílu mají a růžové jsem ještě nezkoušel, s vodkou mohla mít chunanka pěkný říz, já byl včera na saké v makru a měli tam jedinou flašku za 350 což mi přišlo moc tak jsem si koupil aspoň klizku a dnes konečně pořádně ochutnal chunanku v gulasi, ale ty by jsi mi mohl poradit, když jsi přespolní, kde si pořídil saké?
A loni jsem daval dokonce misto sake Vodku, a taky to slo
 
 Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti