Žíža 2020
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Reputace: 1967
- Obrázky: 0
Re: Žíža 2020
Já si nemohu nějak pomoct, ale stále dokola koukám na ten tvůj Nagabrain Chocolate a přijde mi, že to asi úplně čistý NCH nebuďe. Esli v tom nebude ještě jiná genetika.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“ 

Taky mám stejně jako u Maraby podezření, jestli mi někdo něco nenakukal, ale že stejné várky mám i rostlinu u mamky v pařeništi a tam plody vypadají taky zase úplně jinak...Quentin_Bull_89 píše: ↑27 srp 2020 16:25Já si nemohu nějak pomoct, ale stále dokola koukám na ten tvůj Nagabrain Chocolate a přijde mi, že to asi úplně čistý NCH nebuďe. Esli v tom nebude ještě jiná genetika.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Od koho jsi měl genetiku? Jestli pojedeš na Vypalovák, čistou genetiku ti mohu dovalit, popř. klidně pošlu. 

Svara to dotáhl od nějakého kámoše, dnes jsem dělal svou první Chu nan podle čajového závodníka, tak jsem jich tam pár natrhal, tak mrkni i na detailQuentin_Bull_89 píše: ↑27 srp 2020 17:49Od koho jsi měl genetiku? Jestli pojedeš na Vypalovák, čistou genetiku ti mohu dovalit, popř. klidně pošlu.![]()
Sranda je, že semínka že stejného zdroje, která jsem vnutil mamce do pařeniště vyprodukovaly tohle
A teď jsem z toho teprve jelen

Jinak dále má v pařeništi ještě Morugu a ta už vypadá lépe
Co se vypalovaku týče, tak jsem tady o něm párkrát něco četl, ale vůbec nevím, kde, co, kdy a jak... Ale spíše bych to viděl někdy dát sraz v Mostě, jak jsme se bavili na jaře, minulý týden v úterý jsem tam byl na pivku V Dublinu a U Kojota.
A teď ještě krátké pochlubte i to první Chunankou, nahazel jsem tam právě ten Nagabrain, cayenne Red, bishops crown, beran i rohy a bolivijskou duhovku a bomba, jen jsem nesehnal saké, u nás nikde není, kde jej kupujete Vy?
A ještě jsem se chtěl zeptat jak dlouho před sklizni prestavate hnojit a zda teda vůbec?
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
Tak to dozajista Nagabrain neni, viděl bych to něco kolem Bhutlahu. Každopádně ta Pink variace je moc pěkná, to bych poprosil o osivo.
Já většinou měsíc před sklizni přestávám hnojit.

-
- Stálý člen
- Reputace: 2419

Tohle rýžové víno jsem koupil v Makru a asi za 150Kč jsem viděl stejnou (nebo hodně podobnou) lahev v Tescu.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Kontaktovat uživatele:
Když není saké, klidne suché červené nebo bílé víno. 

To Quentin: taky se mi ta lososovita líbí, uvidím co to ještě bude dělat během dozrávání a semínka Ti samozřejmě schovám a pak něco vymyslíme, taky chci příští sezónu rozšířit seznam, tak budu potřebovat spoustu všemožných semínek
To Vsezved: v Makru taky vidím jistotu, ale do Ostravy do nejbližšího to mám 30km a jezdím tam většinou co dva týdny a teď mi to nevychází zrovna, v Tescu jsem se taky díval a je tam prd, ale je pravda, že tu máme takové menší
To Tea_racer: nakonec jsem využil Zweigeltrebe které si dávám vždy po krvi na doplnění krvinek tak padlo
jednu skleničku už jsem ochutnal a přidávám se k zástupcům tvých obdivovatelů, je opravdu výborná
To Vsezved: v Makru taky vidím jistotu, ale do Ostravy do nejbližšího to mám 30km a jezdím tam většinou co dva týdny a teď mi to nevychází zrovna, v Tescu jsem se taky díval a je tam prd, ale je pravda, že tu máme takové menší
To Tea_racer: nakonec jsem využil Zweigeltrebe které si dávám vždy po krvi na doplnění krvinek tak padlo