Zdar přátelé. Protože už mě hamba fackuje, posledně jsem psal před třemi týdny. Koukám sem denně, ale jelikož pěstuji pod širákem a kytky nemají ty správný podmínky a tudíž i proporce nebyl moc důvod k presentaci trpitelek, zabržděnek atd. atd. Ještě ráno jsem psal kolegovi Pedrovi...
,,Děkuji ti kamaráde. Ani sem ted nedávám žádný fotky, protože jsem na tom stejně jako ty, jako bych se díval na svoje Schoulenky a Opršenky.Když si dovolím parodovat klasika tak bych řekl, že tento způsob chilli sezony zdá se mi poněkud blátivým. Ale tvou odvážnou presentací Přikrčenek jsi mi dodal odvahy a máš svatou pravdu, poslední tak týden mají ty nešťastnice přece jen vůli k růstu."
Jenže navečer mi to nedalo a tak jsem se vydal nafotit pár bojovnic, Chinesky mají snahu kvést, a annumky zachraňují reputaci a přes nevelký vzrůst některé sveřepě nasazují plody. Přece jen tak týden se počasí lepší i když včera i dnes v Plzni zas vydatně pršelo, takže týden konve nenééééé.
Tak tedy fotky s vysvětlivkama.
Premiantkami jsou mini kapie

radost mám i z rajčat....poprvé ze semen, z plodů od Baculy

jedna sekce opršenek

Joes Long

Jala Numex Orange

Megaroh Fenda alia Pepesuki

Aji Pineapple

a snaží se nakvétat Naganero,

Pimenta puma red

Hellboy
Takže si to přeberte kamarádi, žádná sláva letos, vloni už jsem chroupal první annumky tuším Czech Black.