Zdroje světla - který vybrat?
Re: Zdroje světla - který vybrat?
Hele naprosto v pohode. Jinak da se predpestovavat v pohode i pod HPS na kvet co ma kolem 2000K staci kdyz se udrzi nizka teplota. Pripadne Sylvania dela spickovou s kombinovanym spektrem. Ta co mas je ale na predpest idealni. Stinidlo mas? Muzu ti venovat hammer pripadne.
Ok kdybys potreboval s necim poradit tak klidne pis u do sz. Treba ted jsou dost poruchove Secret Jardin monkey fany atd...
Beres folii, takze grow box predpokladam home made. Ze zacatku budes muset zvlhcovat, lampa dokaze prostor vysusit pokud je uzavreny. A to tak ze klidne na 20% vlhkosti jen. Osvedcil se mi ultrazvukovy mlhovac do terarii... Pokud ale resis jen steny a napriklad vrsek bude otevreny, tak to resit nemusis.
Beres folii, takze grow box predpokladam home made. Ze zacatku budes muset zvlhcovat, lampa dokaze prostor vysusit pokud je uzavreny. A to tak ze klidne na 20% vlhkosti jen. Osvedcil se mi ultrazvukovy mlhovac do terarii... Pokud ale resis jen steny a napriklad vrsek bude otevreny, tak to resit nemusis.
-
- Nový člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
Ahoj, poprvé letos budu nechávat vyklíčit semínka a hledám nějaký nejjednodušší zdroj (nejlépe led pásek), abych prodloužil dobu denního světla a sazenice se nevytahovali. Našel jsem tuto alternativu https://www.t-led.cz/p/led-pasek-12grow ... liny-78081 je to použitelné? Děkuji zkušenějším za rady
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9575
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš okno na jih, neřeš to vůbec...
-
- Nový člen
- Reputace: 1
Díky, tak do toho půjdu a zkusím..dám k oknu a pomůžu led páskem a uvidíme...je to nejsnadnější řešení..Díky
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Jako přísvit k oknu do obytné místnosti kde se tráví večery bych já osobně volil raději třeba https://www.t-led.cz/p/led-pasek-cri-600-vnitrni-7504
už třeba kvuli tomu že by se mi nechtělo koukat směrem k oknu na modrá-červená mix.
už třeba kvuli tomu že by se mi nechtělo koukat směrem k oknu na modrá-červená mix.
TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"