Takže zdarec po nějakém čase, teda když nepočítám ten výkřik, zapříčiněný radostí z výhodné koupě humátu. Takže jsem odjížděl do Budějic v době, kdy to postupně lezlo , pár odrůd bylo venku a kolegové naúkolovaní. Přesto jsem byl netrpělivý a doufal, že třeba helmy, mě nebudou mou nepřítomností krátit úspěšný výsev. Dopadlo to skoro lépe než jsem čekal, vylezlo až asi na dva druhy všechno, ty dva neštastníci, ještě mají šanci, která ovšem každým dnem klesá, pár dní jim ještě dám. Jinak holky jsem během víkendu a pondělka ubytoval sólo do kelímků od kafe a doladil jsem svícení, někdy trochu provizorně, s tím, že annumky budou dostávat lumeny, jen co okno dá, časově mají náskok, takže to bude v poho. Nejkrásnější annumní speciálky jsou bez konkurence mini kapie z plodů koupených v Globusu, který mě uchvátily nejen svou jednohubkovitostí, ale vzešly 100%
Asi starej Erb dobře vypreparoval a usušil semínka.... nicméně jsem se jim ,,odměnil" tím, že šly nahusto do truhlíku, odkud půjdou už do litrů, možná rovnou do finálních nádob. Chci jim dát velký prostor a společně s barevnými Numex Jalapeni udělám spešl edici nizkovoltážních paprik v nálevu.
Jsem tedy ve stádiu spokojeného vyčkávání a abych si toto období zpestřil, hodil jsem na hulváta do 8 kelímků se substrátem něco málo semínek.
Asi vás napadne, copak ten blázen toho nemá dost??? No oslovil mě človíček, že by měl zájem o soupravičku semínek, no cca 25 druhů jsem mu vybral a při té příležitosti mi nostalgie a nenažraná chtivost zavelely........
Takže doku foto a zdarec kamarádi.

PS: O víkendu jsem poladil

při výrobě škvarkovou pomazánku trochou sušeného no a