No máš to parádní. Radost koukat na takový rostlinky.
Díky.Chozee77 píše: ↑14 srp 2019 11:53Pěkné se ti to začíná hromadit na startovní čáře... počkej jak se to všechno vyvalí ven...to nebudeš vědět co dřív slupnout..a co s tím udělat
A koštovačku vražd nezatracuj...Každým košten se posuneš výš a další kolo vydržíš zas o něco více
Já si asi předloni dal na horkou pizzu dal jednou Karolinku na kolečka...a po tom čakrodrásání se si pak dal jen tak bez ničeho 4 menší plody Haba orange.a ty mě pak připadali jak sladký papričky

Nejdůležitější je nezapomenout Super hoty co nejvíce rozkousat...Quentin_Bull_89 píše: ↑14 srp 2019 16:06Díky.Chozee77 píše: ↑14 srp 2019 11:53Pěkné se ti to začíná hromadit na startovní čáře... počkej jak se to všechno vyvalí ven...to nebudeš vědět co dřív slupnout..a co s tím udělat
A koštovačku vražd nezatracuj...Každým košten se posuneš výš a další kolo vydržíš zas o něco více
Já si asi předloni dal na horkou pizzu dal jednou Karolinku na kolečka...a po tom čakrodrásání se si pak dal jen tak bez ničeho 4 menší plody Haba orange.a ty mě pak připadali jak sladký papričky
Až toho dozrálého Naganera bude více, pustím se do Pinacolada omáčky, na tu se kurňa těším. To Haba Orange dávám taky v pohodě, jak už jsem někde psal, všeobecně Haba je můj strop. Dlouho jsem žádnou celou vraždu neochutnal (naposled loni Nagabraina a ten mi slušně zamotal střeva), takže vlastně ani nevím, jestli jsem se někam posunul.

Díky Pedro. No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.

Tak tohle je ten správný přístupQuentin_Bull_89 píše: ↑15 srp 2019 07:01... No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.Budu jí kupovat přes zimu sušičku, ať mám klid a hlavně celý balkón jen pro sebe.

Tak tomu se říká zápal pro věc.Quentin_Bull_89 píše: ↑15 srp 2019 07:01Díky Pedro. No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.Budu jí kupovat přes zimu sušičku, ať mám klid a hlavně celý balkón jen pro sebe.

No v každém případě Ti to roste parádně.
 No v každém případě Ti to roste parádně. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti