Díky.Chozee77 píše: ↑14 srp 2019 11:53Pěkné se ti to začíná hromadit na startovní čáře... počkej jak se to všechno vyvalí ven...to nebudeš vědět co dřív slupnout..a co s tím udělat
A koštovačku vražd nezatracuj...Každým košten se posuneš výš a další kolo vydržíš zas o něco více
Já si asi předloni dal na horkou pizzu dal jednou Karolinku na kolečka...a po tom čakrodrásání se si pak dal jen tak bez ničeho 4 menší plody Haba orange.a ty mě pak připadali jak sladký papričky![]()
Nejdůležitější je nezapomenout Super hoty co nejvíce rozkousat...Quentin_Bull_89 píše: ↑14 srp 2019 16:06Díky.Chozee77 píše: ↑14 srp 2019 11:53Pěkné se ti to začíná hromadit na startovní čáře... počkej jak se to všechno vyvalí ven...to nebudeš vědět co dřív slupnout..a co s tím udělat
A koštovačku vražd nezatracuj...Každým košten se posuneš výš a další kolo vydržíš zas o něco více
Já si asi předloni dal na horkou pizzu dal jednou Karolinku na kolečka...a po tom čakrodrásání se si pak dal jen tak bez ničeho 4 menší plody Haba orange.a ty mě pak připadali jak sladký papričky![]()
Až toho dozrálého Naganera bude více, pustím se do Pinacolada omáčky, na tu se kurňa těším. To Haba Orange dávám taky v pohodě, jak už jsem někde psal, všeobecně Haba je můj strop. Dlouho jsem žádnou celou vraždu neochutnal (naposled loni Nagabraina a ten mi slušně zamotal střeva), takže vlastně ani nevím, jestli jsem se někam posunul.
![]()
Díky Pedro. No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.
Tak tohle je ten správný přístupQuentin_Bull_89 píše: ↑15 srp 2019 07:01... No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.Budu jí kupovat přes zimu sušičku, ať mám klid a hlavně celý balkón jen pro sebe.
![]()
Tak tomu se říká zápal pro věc.Quentin_Bull_89 píše: ↑15 srp 2019 07:01Díky Pedro. No jo, žena brble o sto šest, že už je k dispozici jen jedna šňůra na pradlo.Budu jí kupovat přes zimu sušičku, ať mám klid a hlavně celý balkón jen pro sebe.
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host