Dlouze a těžce rozdýchávám konec Holua a Kendyho. Dostali tady naloženo a podle mého neprávem. Odvedli spoustu práce zadarmo, jediný beneficient byl majitel fóra - Kosina. Nikdo neutrousil slovo pochvaly, téměř všichni po nich jen plivali. A věřím tomu, že ten pomlouvačný post byl od Kosiny. Tolik k mému světonázoru. Pokud potřebujete další hon na čarodějnice, směřujte ke mně, zas tak nutně tady být nemusím.
Jinak chilli si rostou jak chtějí a jak jim pomůžu. Protože letos zas tak moc nepomáhám, tak to není žádná velká sláva. Velice pěkně vypadají rostliny v čínských hadrových květináčích. Tam mi nedá je nezalít, takže jedou jak pila. Letos jsem venkovní rostliny přesunul na jiný vyvýšený záhon, ale ten teď zastínila réva a přestalo mi to (bůhvíproč

) růst. Na normálním záhoně se chystám ke sklizni prvních Czech black - červená špička už určitě stačí.
Velké zklamání je zatím Jala Dieghito - podle obrázků velké zakulacené plody. U mne zatím menší protáhlé. Ale snad se to vylepčí.
Překvapením sezóny je oproti tomu Candy coat. Panašování se rozšiřuje, některé listy jsou zcela žluté a barevné jsou i plody. Je jenom otázkou, jak to bude se životaschopností rostlin a hlavně jak moc je tato mutace stabilní.