Luxusni reseni v podobne Amazonie od Brena.
Martinuv balkon 2019
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Re: Martinuv balkon 2019
Má to jedinou chybu, chybí ti v tý trávě pampelišky  

Hodně zdaru do letošní sezony Martine. 

Hodně zdaru do letošní sezony Martine.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- 
				chris
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Tak o tomhle jsem roky hodně uvažoval na balkón taky, na vrcholu léta se nedalo na rozpálené dlaždice stoupnout bosou nohou a při pohledu z bytu by to byla moc pěkná věc.
Ale nějak jsem se furt nemohl rozhodnout jestli umělou trávu z plastu považuju za pěknou a užitečnou, nebo naopak kýčovitou a poněkud perverzní věc Nějak mi to furt přišlo jako oboje, 50/50
Od tý doby co mi výraznou část balkónu zabírají přes léto kytky mám vyřešeno, jednak vzrostlé kytky stíní prakticky celou plochu dlaždic, a hlavně pak představa že poté co na tomhle povrchu budu oživovat substrát a/nebo přesazovat mne bude čekat místo pár tahů smetákem čištění takovéto chlupatice... navíc balkón je místo kam se člověk z bytu občas uchylí (mno, spíše je vyhoštěn když je potřeba něco provrtat, uříznout, opilovat, nalakovat,.. to by nedopadlo dobře.
 když je potřeba něco provrtat, uříznout, opilovat, nalakovat,.. to by nedopadlo dobře.

Ale nějak jsem se furt nemohl rozhodnout jestli umělou trávu z plastu považuju za pěknou a užitečnou, nebo naopak kýčovitou a poněkud perverzní věc Nějak mi to furt přišlo jako oboje, 50/50

Od tý doby co mi výraznou část balkónu zabírají přes léto kytky mám vyřešeno, jednak vzrostlé kytky stíní prakticky celou plochu dlaždic, a hlavně pak představa že poté co na tomhle povrchu budu oživovat substrát a/nebo přesazovat mne bude čekat místo pár tahů smetákem čištění takovéto chlupatice... navíc balkón je místo kam se člověk z bytu občas uchylí (mno, spíše je vyhoštěn
 když je potřeba něco provrtat, uříznout, opilovat, nalakovat,.. to by nedopadlo dobře.
 když je potřeba něco provrtat, uříznout, opilovat, nalakovat,.. to by nedopadlo dobře.TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 | 
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
Ja tam mel nater, co mel vydrzet 20 let a po roce se uz loupal. Natiral to ozraly soused jako melouch pro druzstvo. Nosili jsme to domu na botach, na konvi...
Tak jsem se nastval a sel do tohodle. Je to mega prijemny, kdyz tam bude bordel, normalne to vysaju.
Ma to zespoda perforaci, takze voda vytece.
Takhle to vypadalo pretim

Tak jsem se nastval a sel do tohodle. Je to mega prijemny, kdyz tam bude bordel, normalne to vysaju.
Ma to zespoda perforaci, takze voda vytece.
Takhle to vypadalo pretim
- 
				chris
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Koukám že máš pod tou odlupující se hrůzou úplně stejnou dlažbu jako mám já 
A jj, mít tuhle hrůzu tak neváhám a dávám zelenou chlupatici asap taky. Melouchařící soused by zasloužil pomazat térem, vyválet v peří, a vyhnat z města

A jj, mít tuhle hrůzu tak neváhám a dávám zelenou chlupatici asap taky. Melouchařící soused by zasloužil pomazat térem, vyválet v peří, a vyhnat z města

TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |