Dík, kouknu.
Sezona čtvrtá - Jacopo.f. ........ (letos to už musí vyjít...)
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 697
- Obrázky: 0
Re: Sezona čtvrtá - Jacopo.f. ........ (letos to už musí vyjít...)
Tak jsem to včera šed z práce vzal přes krám, a nakoupil dvě kuřecí prsa, čedar a slaninu. Jalapenos jsem sebral doma z kytek.
A zkoušel jsem něco jako takový to na tom videu jak se jalapeno nacpe sýrem, vrazí se do kuřecího prsa, obalí se to do slaniny a griluje (grilu nemaje jsem to pekl v troubě). A abych to nejedl sám, vzal jsem to do hospody. Reakce byly různé, sice vesměs pozitivní (negativní jsem tedy nezaznamenal), ale zajímavé ohledně pálivosti: Od: "No skoro to nepálí, je to jen malinko pikantní", až po: "Šmankote, mně to urve hubu, volejte hasiče." Nejčastěji něco mezi tím. Opravdu bych neřekl, že kousek jalapena nacpaný sýrem narvaný v kuse masa a se slaninou může někoho takhle pálit. Holt máme každý tu hubu jinou.
Jo ty Jalapena byly NuMex Pinata a NuMex Orange Spice.
A zkoušel jsem něco jako takový to na tom videu jak se jalapeno nacpe sýrem, vrazí se do kuřecího prsa, obalí se to do slaniny a griluje (grilu nemaje jsem to pekl v troubě). A abych to nejedl sám, vzal jsem to do hospody. Reakce byly různé, sice vesměs pozitivní (negativní jsem tedy nezaznamenal), ale zajímavé ohledně pálivosti: Od: "No skoro to nepálí, je to jen malinko pikantní", až po: "Šmankote, mně to urve hubu, volejte hasiče." Nejčastěji něco mezi tím. Opravdu bych neřekl, že kousek jalapena nacpaný sýrem narvaný v kuse masa a se slaninou může někoho takhle pálit. Holt máme každý tu hubu jinou.
Jo ty Jalapena byly NuMex Pinata a NuMex Orange Spice.
No ty plněný jalapeňa, moc dobře známe s ženou, uděláme a tu jedna nic a druhá, že mi málem prdla hlava, prostě někdy jsou to bomby 

- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Pude to coby to nešlo, jen podle toho složení to bude pořádnej utrejch. Myslím tím vysoká voltáž, tedy pro normální smrtelníky téměř nepoživatelné. No,ať ti to dobře dopadne a nechytne to nějakou plíseň.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Kuchta to ma easy a maka to samo, ale ja davam na 2 sklenice asi 6 kapii a k tomu jeden dva superhoty. Ale delat to ciste z chilli, uffff.... Mam 2 sklenky a uz 4 dny jedou a uz budou skoro k jidlu
ted jsem dodelal svestkovou majdu ciste ovocnou a druhou se zeleninou, cibule, papriky rajcata, koreni, tymian, rozmaryn, hodne česneku, petrzel natova a trochu jablecneho octa...

- Jacopo.F.
- Stálý člen
Dobře ty.BlueShark píše: ↑11 zář 2018 00:53Kuchta to ma easy a maka to samo, ale ja davam na 2 sklenice asi 6 kapii a k tomu jeden dva superhoty. Ale delat to ciste z chilli, uffff.... Mam 2 sklenky a uz 4 dny jedou a uz budou skoro k jidluted jsem dodelal svestkovou majdu ciste ovocnou a druhou se zeleninou, cibule, papriky rajcata, koreni, tymian, rozmaryn, hodne česneku, petrzel natova a trochu jablecneho octa...

No tu Srirachu zamýšlím jako takové to dochucovadlo co se dávkuje po kapkách, třeba kapátkem nebo tyčinkou nebo tak nějak.

- padr
- Stálý člen
- Reputace: 653
Možná bude stačit ji jen otevřít vedle sporáku