Jak sem psal ..
V záhonu mi to roste všechno krásně..bez ohledu na odrůdu
A můžu porovnávat s nádobami...mám pár stejných odrůd tam i tam..
Ale platí u mě..v nádobě je kytka Pěkná co by ne...
Ale daleko méně hustší a asi tak průměrně 25% procent plodů oproti záhonu...
Třeba Nagabrain Red.. sem z kýblu sklidil 5 plodů a z kytky ze záhonu 20..jak sem sklizel tu první sklizeň..a tak to je i u ostatních druhů co mám tam i tam...
Nádoby jsou ty 19 litrové growbags a jeden 12 litrový kýbl...
Teď třeba záhon plošně nasadil nové květy..a v nádobách nic...
Obě dvě pozice mají ze severu zeď... Svítí na ně zhruba stejně..
Zaléval a hnojím všem stejně..
Bohužel černobilskou vodu nemám
Akorat těd sem přikoupil vuxal calcium na list..a aplikoval dvakrát dnes po třetí budu..
Nic jiného nedávám..
A záhon je taky proti zažité údržbě..jako porýt atd po sezoně..
Ani loni sem nic neryl...byla tam hromada kterou sem akorát rozhrnul a dosypal od souseda z hromady...
Zakryl textilkou a nechal tam..
Letos jen vytáhl ty staré pařezy
A do těch samích dírek dal nové..ty dírky byly o trošku větší než ten půl litrový kelímek se sazenicí...
Akorát co se týče kořenů tak se loni nijak nerozrostli,byly takové smotané v dírce..připadlo mi to ..že kopírovali ten kelímek a už tak zůstali...
Taky sem čekal že je budu trhat traktorem
A příští rok zase půjdou do těch samých dírek
Jinak opravdu tomu nevěnuji žádnou extra péči..ani kolem rostlinek netancuju šamanské tance
Fakt jen zálivka každý den a hnojení jednou za
týden podle návodu na flašce...
A od spodu sem trošku kolem kmene otrhal zloděje..a zastřihával ty nejvyšší rostlinky aby se všechno srovnalo do výšky...
Toť celá péče..
A když sem letos ten záhonek rozšířil z 15 na 22 rostlin a ještě u plotu udelal další záhonek na sladké chilli kde mám 9 rostlinek..tak to mi bohatě stačí..letos sem musel ty nádoby použít protože sem neměl tu sílu se omezit v počtu a druzích
Příští rok těch 30 bude úplně ideální a absolutně dostačující
PS...
Semínka se suší
A určitě bude dost na rozdávání...
I mě napadlo že by sme to mohli pořešit v žopech
Osobně...
Tak kdo by měl zájem a bude tam tak by sme to do té doby mohli pořešit v SZ
Asi to tak vypadá že mi to vyjde bohužel až na sobotu a to ještě nevím jestli z tama nebudu muset jet na noční
Tak uvidíme