jednu som musel ochutnať pekny pal na jazyku
 jednu som musel ochutnať pekny pal na jazyku  uz to vyzera lepšie pekne zreju krasky
 uz to vyzera lepšie pekne zreju krasky  jednu som musel ochutnať pekny pal na jazyku
 jednu som musel ochutnať pekny pal na jazyku  uz to vyzera lepšie pekne zreju krasky
 uz to vyzera lepšie pekne zreju krasky 

já mám ty dorset ve 120lt sudech,pár prvních plodíků už se vrbí,ale jsou to skoro 2m stromy a květů mají jako..jako fakt hodně, teda chtěl jsem napsat jako sraček....je to takový experiment ze semínek z anglánie co mi dovezla sestra...ty tvoje vypadají výhružně...a ta bhut yelow je jeko z herbáře
 já mám ty dorset ve 120lt sudech,pár prvních plodíků už se vrbí,ale jsou to skoro 2m stromy a květů mají jako..jako fakt hodně, teda chtěl jsem napsat jako sraček....je to takový experiment ze semínek z anglánie co mi dovezla sestra...ty tvoje vypadají výhružně...a ta bhut yelow je jeko z herbáře 

Dorset naga je velmi vynosna chillikoniash píše: ↑25 črc 2018 23:11já mám ty dorset ve 120lt sudech,pár prvních plodíků už se vrbí,ale jsou to skoro 2m stromy a květů mají jako..jako fakt hodně, teda chtěl jsem napsat jako sraček....je to takový experiment ze semínek z anglánie co mi dovezla sestra...ty tvoje vypadají výhružně...a ta bhut yelow je jeko z herbáře

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů