Fotky celých rostlin bohužel nemám. Loni byl nějaký špatný rok. Neměl jsem na chilli čas, špatně to rostlo a nefotil jsem...
Tu chinesku zkusím ještě vyfotit bez hlíny.
A pak mám ještě dost dalších kýblů s hlínou a "pařezama", tak až je budu vyprazdňovat, tak je zkusím pro zajímavost rozpitvat a nafotit kořeny.
Karliqovo chilli 2018
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9550
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Karliqovo chilli 2018
Tak to je super...
Já anumky vůbec nesázím do jiffu, ale rovnou do hliny
Hodne lidí tu psalo že nejaky jiff se rozpadne jiny ne, asi se to lisi použitým materiálem, ale mně vzdy ty jiffy prorostly, hlavne pokud bylo kam, že?
Nekdy tomu branila utemovaná hlína. 
Já anumky vůbec nesázím do jiffu, ale rovnou do hliny

Hodne lidí tu psalo že nejaky jiff se rozpadne jiny ne, asi se to lisi použitým materiálem, ale mně vzdy ty jiffy prorostly, hlavne pokud bylo kam, že?

- Karliq
- Stálý člen
- Reputace: 339
Jestli myslíš ty vodorovné klády, tak to je právě ta německá kopa.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Nemecká_kopa
A jestli myslíš ty svislé, tak na ty možná přijde stříška. A nebo síť pro vyvazování. A nebo z toho bude nakonec fóliák. Nějak to dopadne, dělám to prvně
A jestli myslíš ty svislé, tak na ty možná přijde stříška. A nebo síť pro vyvazování. A nebo z toho bude nakonec fóliák. Nějak to dopadne, dělám to prvně

- Lexter
- Stálý člen
- Reputace: 1300
Nu, jasně že ty položené, ty stojící jsem myslel že si z poličky vyhrábl nějaký špejle. :P. Ale je to zajímavé, jen nemyslíš, že ty položené jsou až příliš silné? Tlít začnou až za hodně dlouho. Podle popisu tam patří tenčí. Teda já na to nahlížím jako úplný blbec, třeba to tak fakt má být.Karliq píše: ↑26 bře 2018 21:21Jestli myslíš ty vodorovné klády, tak to je právě ta německá kopa.
A jestli myslíš ty svislé, tak na ty možná přijde stříška. A nebo síť pro vyvazování. A nebo z toho bude nakonec fóliák. Nějak to dopadne, dělám to prvně![]()
No, mě dostane máloco: Bo Burnham - Can't Handle This
-
- Stálý člen
- Reputace: 3908
Dík, člověk se furt učí, tohle je fakt elegantní metoda jak zajistit provzdušnění.
ad tlouštka: Viděl bych to tak že provzdušnuješ pro sebe, uhlík v těch nejtlustších kmenech vraciš v našem klimatu do zahrady pro příští dekádu či pro potomky, dle druhu dřeva. Někde ve vlhkých tropech by imho běžné dřevo zcela zetleto už za desítky měsíců. A pokud by si v předpřipravené výdřěvě udělal brloh třeba ježek, tím lépe
ad tlouštka: Viděl bych to tak že provzdušnuješ pro sebe, uhlík v těch nejtlustších kmenech vraciš v našem klimatu do zahrady pro příští dekádu či pro potomky, dle druhu dřeva. Někde ve vlhkých tropech by imho běžné dřevo zcela zetleto už za desítky měsíců. A pokud by si v předpřipravené výdřěvě udělal brloh třeba ježek, tím lépe

TerasovaSahara 2017 | TerasovaSahara - 2018 | TerasovaSahara - 2019 |
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"
TerasovaSahara - 2020 | TerasovaSahara - 2021 || Fotky
"Don't just grow the chiles, let them grow you!"