Erben 61 - 2016
Re: Erben 61 - 2016
To je jasný že to taky vezmeš, doufám teda 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Dnes musím přetrpět poslední noční a zítra po O tedy pro mě po ránu jedu na pár dní resp na 5 dní podívat se na rodinku do Budějic. Táhnu nějaký omáčky , syn už je avízoval na grilovačky a taky jsem natrhal pár presentačních plodů. Už vidím jak se na vraždy zvlášť, budou tvářit.

a tady lehčí kalibr....

Kytky chytly během posledního týdne strašnej fofr, až se vrátím můžu trhat znovu, a vařit srajdy taky. Budu od zítra na mobilu, to mě nebere, tak si ode mě odpočinete chlapáci a dívky.

a tady lehčí kalibr....
Kytky chytly během posledního týdne strašnej fofr, až se vrátím můžu trhat znovu, a vařit srajdy taky. Budu od zítra na mobilu, to mě nebere, tak si ode mě odpočinete chlapáci a dívky.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9615
- Kontaktovat uživatele:
Parádní, co je to za Jalapeno zelené? Mě to je líto trhat zelené ikdyž vím že to dozraje a může se používat tak. Ted jsem svou šikovností urval Majlon, tak večer koštnu.
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Ten Kukulkan ("na 8 hodinách") je první nebo už si koštoval ? Pro mě chuťově pecka, ač je letos nejedu.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Erben61
- Stálý člen
Tea Racer píše:Parádní, co je to za Jalapeno zelené? Mě to je líto trhat zelené ikdyž vím že to dozraje a může se používat tak. Ted jsem svou šikovností urval Majlon, tak večer koštnu.
Je to taky Maylon a asi i Herkulesy, taky jsem nějaký natrhal. v pátek jedu k dceři na chatu, ona tam má pár stromků chilli, tak jsem zvědav kolik jí tam toho od minule(nekdy koncem června) narostlo a máme v plánu něco zavařit, možná uvaříme i nějakou omajdu. Jalapeňa jsem natrhal zelená záměrně i kvůli barvě ve sklenicích.
Taky odpovím v tomto příspěvku i kolegovi OMOvi.....ano je to jeden z prvních kukulkanů, neochutnal jsem ještě, neboť mám ještě popálenou hubu jak jsem koštoval Goronong,, Bighorn a Ivory. Všechno super, nemusím moc chuť Dorset Nagy, je to vražda a nějak mi fakt nesedí.....v omáčce má ale platnost.Tolik v krátkosti Faktem je, že ty opravdu silný chilli fakt nemůžu, z několika důvodů a jedním z nich je i fakt .že bych se při nějaké koštovačce nerad udusil, neboť bych se pak už nemohl nadále věnovat pěstování pro radost a vyzkoušet chci fakt ještě hodně druhů

PS: zrovna makám na získání semen téhle krásky- Big Mama Black
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9615
- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsem to koštoval ten Majlon, neni to spatny, lehce to pálí, ale je tam citit ta nezralost, na zavarovani asi ok, ale jinak jsem si nepochutnal. Je znát nezralost. Nechám je jeste trochuErben61 píše:Je to taky Maylon a asi i Herkulesy, taky jsem nějaký natrhal. v pátek jedu k dceři na chatu, ona tam má pár stromků chilli, tak jsem zvědav kolik jí tam toho od minule(nekdy koncem června) narostlo a máme v plánu něco zavařit, možná uvaříme i nějakou omajdu. Jalapeňa jsem natrhal zelená záměrně i kvůli barvě ve sklenicích.

-
- Stálý člen
- Reputace: 643
Mě už Maylony začínají červenat takže předpokládám víkendový gril s cedarem a slaninkou 

- Erben61
- Stálý člen
Moje chilli akvizice u mámy Habanero Chocolade zvané Habačoko. Přežilo zimu, přežilo květnové přismahnutí slunkem, přežilo polámání při pádu v bouři, někdy před měsícem, Udělalo mi včera ,když jsem ho viděl po měsíci velikou radost, krásný čokošky.

Příště referát z dnešního večerního grilování u dcery kam jsem sebou vzal vzorky omáček

Příště referát z dnešního večerního grilování u dcery kam jsem sebou vzal vzorky omáček

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erben 2017 Open