Erben 61 - 2016

Co jsme vypěstovali v roce 2016
MartinS
Stálý člen
Příspěvky: 3834
Registrován: 15 čer 2014 19:44
Reputace: 4534
Obrázky: 0

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod MartinS » 02 zář 2016 13:34

Mas krasne rostliny chlape. Take ti tak moc chutnaji Peita jako me? Za me je to jedna z nej chinesek, paradni na zobani.

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Erben61 » 03 zář 2016 02:39

MartinS píše:Mas krasne rostliny chlape. Take ti tak moc chutnaji Peita jako me? Za me je to jedna z nej chinesek, paradni na zobani.

Ahoj a díky za pochvalu. Je to jen malá část rostlin, mám toho víc, nemám teď moc času , tak jsem vyfotil jen ty ,,nejfotogeničtější´´kousky. Jinak nemám Peita, asi máš na mysli ty prťavý jednohubky, jsou to Chupetinho Arajanjado, jsou to takový bonbonky, na to jak jsou maličký pálí slušně.
:thanx: :firy: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Erben61 » 03 zář 2016 03:10

:jalapeno: :jalapeno: PÁTEČNÍ PEKELNÉ BUBLÁNÍ :jalapeno: :jalapeno:

Vezmu psaní zkrátka, včera do půlnoci jsem si krátil chvíli vařením dalších šmakulád.Včera jsem nakoupil suroviny, když to vezmu odhadem za cca 150 Kč mám 18 sklenic což tedy vychází 8,33333333333 Kč za kus nehledě na velikost. Dobrá cena.Jestli budou omajdy taky tak chutnat, jsem spokojen. Tak tedy fotodokumentace.....

HAhaHAha TUTTI FRUTI Chilli sauce Medium Hot- Čtyři druhy Habaner- Ivory, Kukulkan, RED (BigHorn) a Čokohaba.Zvýšený ovocný podíl.
34266
34267

ATTILA LUST Chilli sauce Very Hot Dva druhy Habaner- Kukulkan a Čokohaba , Cayenny,Chupetinha, přitvrzené velikou Morugou.
34268
34269
No a finito
34270

Zítra se chystám, zas něco oškubat a pro změnu vyzkoušet novou sušičku. Takže zdravím a ať Vám to pěkně dozrává a výrobečky se daří. :firychil: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Uživatelský avatar
Zrzek
Stálý člen
Příspěvky: 1042
Registrován: 19 říj 2014 22:11
Reputace: 826
Obrázky: 0
Bydliště: Přerov 212m.n.m

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Zrzek » 05 zář 2016 09:21

Jedeš chlape :thumbup:

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Erben61 » 07 zář 2016 03:04

Ahoj po pár dnech. Počasí nám přeje a všechno jde jak má. Navnazen úspěšnými omajdami ( tedy leckdo mi je ochutnal a pokud měl plechovější hubu i pochválil) jsem se rozhodl, poslechl a vykonal pokus o výrobu Srírachy. Popravdě mě taky hodně inspiroval jeden chillenec z Facebooku, jenže ten jede pecky ve velkým, já zatím jen zkušebně z pár paprik a chilli. Taky postupně suším, je to fajn věc,ta sušička, jen se musí větrat jinak je člověk sjetej z capsaicinu.
34380
34360
34359

No a jináč se konečně rozjely Bonnety
34362
34363 dozrajou zřejmě v indooru

nechtějí červenat Jalapena
34372
34374
Naopak se červenají Bhut Jolokie Yellow
34375
34375
zelenkavý je brutálně opožděný Trinidad Kongo Red , který bojoval o život polámaný, po jedné bouřce
34371
stále ještě se černají Black Pearl, i když.......
34366
34367
všemi barvami hraje Chupetinho s nespočtem plůdků
34377
no a konečně taky hnědne Chilhuacle Negro
34378
34379
No tolik asi v krátkosti :-) :-D :thumbup: Zdravím, čus a :thanx: za pozornost. :tiphat: Ať se daří :wave:
Naposledy upravil 1 dne Erben61; celkem upraveno 7x.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Uživatelský avatar
bajajanik
Stálý člen
Příspěvky: 192
Registrován: 09 srp 2016 11:37
Reputace: 101
Obrázky: 0
Bydliště: Kremnica

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod bajajanik » 07 zář 2016 11:01

super rastlinky!
a tie omáčky vyzerajú vynikajúco. presné recepty neprezradíš? :cooking: :foods: :angry1:
nech ti to stále páli! :firychil:
bajajanik :smoketoil:
2017 2018

Uživatelský avatar
Erben61
Stálý člen
Příspěvky: 2405
Registrován: 12 zář 2014 16:32
Reputace: 5228
Obrázky: 0
Bydliště: Plzeň

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod Erben61 » 07 zář 2016 13:20

:dunno: Neprozradím, protože přesné recepty nemám, ani si je nezapisuju. Všechny, když se podíváš zpět vláknem, jsou zdokumentovány pouze fotkami a jsou dílem okamžité inspirace a taky popravdě tím, jaký suroviny byly zrovna v akci, protože mimo chilli a pár paprik Palermo všechny věci kupuju, takže koukám abych koupil za přijatelnou cenu. Pokud chceš zkusit uvařit omáčku neboj se toho, jako základ rajčata a papriky, česnek a cibule to nezkazí, nějaký koření. Můžeš tam dát ovocný podíl, nejčastěji jablka, švestky, broskve atd. Nedával bych tam květák, špenát a brokolici, chacha to byl fór, ovšem myšlený vážně.Recepty najdeš třeba zde:
recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli-sauce/
nebo čerpám i z facebooku kde je několik komunit zabývajích se pěstováním chilli a z internetu vůbec.
Jestli tě zajímá recept na Srírachu, kterou zkouším teď, zde ho máš
http://nuselskakuchta.blogspot.cz/2014/ ... racha.html Přeju hodně zdaru :thumbup: :wave: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Uživatelský avatar
bajajanik
Stálý člen
Příspěvky: 192
Registrován: 09 srp 2016 11:37
Reputace: 101
Obrázky: 0
Bydliště: Kremnica

Re: Erben 61 - 2016

Příspěvekod bajajanik » 08 zář 2016 06:23

Erben61 píše::dunno: Neprozradím, protože přesné recepty nemám, ani si je nezapisuju. Všechny, když se podíváš zpět vláknem, jsou zdokumentovány pouze fotkami a jsou dílem okamžité inspirace a taky popravdě tím, jaký suroviny byly zrovna v akci, protože mimo chilli a pár paprik Palermo všechny věci kupuju, takže koukám abych koupil za přijatelnou cenu. Pokud chceš zkusit uvařit omáčku neboj se toho, jako základ rajčata a papriky, česnek a cibule to nezkazí, nějaký koření. Můžeš tam dát ovocný podíl, nejčastěji jablka, švestky, broskve atd. Nedával bych tam květák, špenát a brokolici, chacha to byl fór, ovšem myšlený vážně.Recepty najdeš třeba zde:
recepty-na-domaci-chilli-omacky-chilli-sauce/
nebo čerpám i z facebooku kde je několik komunit zabývajích se pěstováním chilli a z internetu vůbec.
Jestli tě zajímá recept na Srírachu, kterou zkouším teď, zde ho máš
http://nuselskakuchta.blogspot.cz/2014/ ... racha.html Přeju hodně zdaru :thumbup: :wave: :tiphat:
Veľmi pekne ti ďakujem!
budem skúšať. keď ma huba nepáli aspoň raz denne, tak sa mi to neráta :veryhot:
bajajanik :smoketoil:
2017 2018


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2016“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů