Tvoje životní zkušenosti mě až děsí ;-)lobo píše:Pálí jako dámské přirození a chutná skvěleOMO píše:Jak to chutná / pálí ? Stejně jak klasické JPGS ?
LOBO balkon 2016
Re: LOBO balkon 2016
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9615
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Až to zažiješ opravdu, změníš názor.lobo píše:
Pálí jako dámské přirození a chutná skvěle

Krásné počasí které panuje již týden dělá svoje a každý druhý den můžu otrhat malou sklizničku, A takovýhle krásný počasí má být další týden to je prostě super a počasí nám vynahrazuje dosavadní průběh léta. Pevně věřím že ještě v Říjnu budou holky moci být venku.
Tady na ukázku sběr ze středy ráno :

A tady sběr z dnešního rána :

Tady na ukázku sběr ze středy ráno :
A tady sběr z dnešního rána :
Lobo jsi lump! Já to má všechno zelený jak vokurku 
Tedy co se chinesse týče

Tedy co se chinesse týče

Jo já mám výhodu, že na naší zahradu pere slunce celý den, široko daleko není nic co by mohlo vrhat nějaký velký stín, takže ted jak je pořád nádherně se to barvý všechno hrozně rychle. Třeba rajčata nestíháme sbírat. člověk obere 3kg cherry rajčat a přijdeš za dva dny a hromada se jich válí po zemi. Jako nestěžuju siBlueShark píše:Lobo jsi lump! Já to má všechno zelený jak vokurku
Tedy co se chinesse týče

A ja stav přebytku rajčat neznám 

Jo tak ono je to danný tím že máme asi 40rostlin takže je to tim. Být na mě tak jich máme jenom 10 a bylo by více místa pro chilli stejně ty rajčata nikdo pořádně nežere. Už abych měl novou zahradu aspon 500m. dám tam 300 rostlin chilli a budu spokojenejBlueShark píše:A ja stav přebytku rajčat neznám