BOC je TOP. Na jednom e#shopu u konkurenceMartinS píše:Bhut Orange Copenhagen vypada super a hybrid JPGS take
Odkud mas seminka toho Bhut Orange Copenhagen?
LOBO balkon 2016
Re: LOBO balkon 2016
To je jasna vec kamaradePedro píše:Kolego, to ke naprostá paráda. Doufám, že po mém návratu (8.10.) budeš mít pár kousků na (dnes již tradiční) výměnu.

Tož včera jsem byl zkontrolovat po dvou dnech zahradu jestli se ty nízké ránní teploty nezvrhli v něco horšího a na štěstí bylo všechno v pořádku. Navíc tam na mě čekalo pár překvapeních.
JPGS - mutantní rostlina, která je plná hybridních plodů předemnou celou dobu ukrýval tuhle krásku, až po té co jsem rozhrnul listy jsem jí objevil :

Superhot Beast se celkem rozplodil ale budu mu hodně fandit aby to stihnul :

Další překvapení ..... ve vlákně Naganero
JPGS - mutantní rostlina, která je plná hybridních plodů předemnou celou dobu ukrýval tuhle krásku, až po té co jsem rozhrnul listy jsem jí objevil :
Superhot Beast se celkem rozplodil ale budu mu hodně fandit aby to stihnul :
Další překvapení ..... ve vlákně Naganero
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
Musíme všichni doufat v příznivé počasí v září, když bude pěkný babí léto může být letos velice dobrá sezona.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Tož dneska tak trochu Off topic.
Byl jsem po druhé letos v lese na houbách a žádné velké žně se zatím nekonají, půlku jsem toho nechal v lese pač je toho hodně červavýho.
Ale něco bylo.

Po cestě z lesa jsem se stavil na zahradě a fakt jsem čuměl jako puk co udělají dva dny Sluníčka. Všechny druhy začínají hromadně chytat barvu a už by se dalo i něco sklidit ale mělo by být ted asi týden hezky slunenčo tak nechám holky at do plodů narvou taky nějakou tu slunenčí sílu.
Fotky jsem nedělal, vyfotil jsem jenom tyhle dvě Rocota , který jsem klíčil někdy na konci Března tuším a už holky kvetou tak to vypadá, že se mi možná podaří ta Vánoční sklizeň

Byl jsem po druhé letos v lese na houbách a žádné velké žně se zatím nekonají, půlku jsem toho nechal v lese pač je toho hodně červavýho.
Ale něco bylo.
Po cestě z lesa jsem se stavil na zahradě a fakt jsem čuměl jako puk co udělají dva dny Sluníčka. Všechny druhy začínají hromadně chytat barvu a už by se dalo i něco sklidit ale mělo by být ted asi týden hezky slunenčo tak nechám holky at do plodů narvou taky nějakou tu slunenčí sílu.
Fotky jsem nedělal, vyfotil jsem jenom tyhle dvě Rocota , který jsem klíčil někdy na konci Března tuším a už holky kvetou tak to vypadá, že se mi možná podaří ta Vánoční sklizeň

- satana
- Stálý člen
- Reputace: 90
- Obrázky: 0
Taky to vypadá že na jedné rostlině budu mít pár mutantů, plodů nestandartního tvaru...
Pěkný hříbci 
Já před týdnem na dovče v českém švýcarsku taky dost nacházel.
I nějakej ten pravák, ale já spíš sbírám ty chuťově lepší houbičky jako masáky, holubinky, stročky, nějakej ten ryzec nebo pošvatka.
No lidi vždy ať to vyhodim nebo co to je, nevím jak je to luxus
Ale toho rostlo dost, hříbky dost začínaly...

Já před týdnem na dovče v českém švýcarsku taky dost nacházel.
I nějakej ten pravák, ale já spíš sbírám ty chuťově lepší houbičky jako masáky, holubinky, stročky, nějakej ten ryzec nebo pošvatka.
No lidi vždy ať to vyhodim nebo co to je, nevím jak je to luxus

Ale toho rostlo dost, hříbky dost začínaly...