Po týdnu se hlásím příspěvkem z Pekelné vrátnice. A není to příspěvek ledajaký , nýbrž jak jsem si všiml při nahrávání fotek je pětistý. Což značí průměr jeden příspěvek na jeden den od doby registrace, takže jsem buď pilný pisatel, nebo bohapustý žvanil. Nuž co je tedy nového. Pěkně mi poporostly Goronong a Chupetinho v malých nádobách, určené na pokus o vypěstování bonchi. Goronong šel příliš rychle do výšky, tak jsem se odhodlal k nemilosrdnému toppingu, uvidím, co to udělá dále. Chupetinho se pěkně rozvětvuje, počkám ještě týden a pokusím se o tvarování.

detail topping

Radost mi dělají sice hrubě opožděné, leč konečně k světu vypadající Black Pearl.Přesadil jsem je nedávno do litrových kelímků a svědčí jim.

No a za pozornost stojí moje loňská tkzv. Chcíplinka, která se rozjela a snad se pod plody a květy strhá,je to mutantík asi Puyi, má tři papričky, jednu jsem už upustil do guláše a hafohafo květů.

No a nemenší radost a velké očekávání mám od Cascabely, vloni jsem koupil sušené plody a z těchto semínek pochází. Má 60 cm sice tenký stonek ale nádherně se rozvětvuje, jak to popsat......každý véčko udělá dalčí dvě véčka a tak už začíná čtvrté větvení. Málokdy jsem viděl takovou pravidelnost větvení.Foto dodám, až budu moct fotit v přítmí, nemůžu to nějak bez blesku zachytit. A závěrem, abych využil ještě jedem zvenku neobsazený parapet a pár decimetrů čtverečních volného místa rozhodl jsem se ještě vyklíčit pár Svící-Candlelight, čistě kvůli dekoraci a kontrastu s Perlama. Stihnou to myslím.nevím však co z nich zmutuje, v každým případě to budou Koterovský krásky.

Závěrem bych chtěl zmínit pár přípravků, které mi společně s pěstováním papriček pomáhají ve vrátnici přežít.
Jsou to:
cigarety Chillister Field Red
Cafe Tchillibo
Lacalut Achillies
Antibronchillitidum HabaneRum
Ischillias-Erbenova hřejivá mast
Revmorugas- Erbenova Hot massage creama.
Bylo by toho více, v tuto chvíli Vás zdravím a přeju zdar a veselou mysl, chilli pohodu milý chilli příznivci-chillenci.