Erben 61 - 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 11
- Obrázky: 0
Re: Erben 61 - 2016
Ahoj četl jsem jak zalévas, myslím že zde na fóru panuje takový názor ze papriku nesmíš poradne zalevat, ovšem pravda je trošku jinak paprika potřebuje aby při zalévání byl naráz mokrý celý kořenový bal a pak nezalévat dokud je půda mokra ale musí zůstat vlhka. Jedine pravidlo je ze nesmí zustát stat ve vode, zavlaha se ubira az pozdeji kdyz dozravaji plódy aby mela sytou barvu a sline aroma.... přesně jak ti řekne každý letitý zahrádkář paprika ma mít hlavu v teple a nohy ve vodě
Přesně tak, papriky není kaktus. A i ten se musí pravidelně zalévat. Paprika má být zalitá, ale ne přelitá. Už v páté třídě jsme se učili, že rostliny potřebují k fotosyntéze vodu, světlo a živiny.goodspeed79 píše:Ahoj četl jsem jak zalévas, myslím že zde na fóru panuje takový názor ze papriku nesmíš poradne zalevat, ovšem pravda je trošku jinak paprika potřebuje aby při zalévání byl naráz mokrý celý kořenový bal a pak nezalévat dokud je půda mokra ale musí zůstat vlhka. Jedine pravidlo je ze nesmí zustát stat ve vode, zavlaha se ubira az pozdeji kdyz dozravaji plódy aby mela sytou barvu a sline aroma.... přesně jak ti řekne každý letitý zahrádkář paprika ma mít hlavu v teple a nohy ve vodě
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Ahoj kolegově palitelé a pěstivci. Dnešní příspěvek bude krátký avšak významný. Moje stáj se rozrostla o nového koně, ba co dím šampiona. mám z něj radost a to velkou. Trochu mě překvapil tou barvou, s tím by jste mi mohli pomoci, já osobně to přikládám, jiným dosavadním podmínkám a předpokládám, že se brzy přestane lišit. Taky jsem mu dal jméno a vyrobil spešl jmenovku.
KONTROLNÍ OTÁZKA: Od kterého významného zdejšího pěstitele si myslíte, že jsem tuto opěvovavanou jedovatou odrůdu obdržel? ? ? ?
Tímto minitestíkem bych mu chtěl ještě jednou poděkovat. Nuže tedy obrázky......
Šampion
porovnání
Tak zdarec a ať Vám to roste a sílí
PS: Trochu mě začli trápit mšice......už se louhuje tabák.
KONTROLNÍ OTÁZKA: Od kterého významného zdejšího pěstitele si myslíte, že jsem tuto opěvovavanou jedovatou odrůdu obdržel? ? ? ?
Tímto minitestíkem bych mu chtěl ještě jednou poděkovat. Nuže tedy obrázky......
Šampion
porovnání
Tak zdarec a ať Vám to roste a sílí

PS: Trochu mě začli trápit mšice......už se louhuje tabák.

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
- JurassicChilli
- Stálý člen
- Reputace: 583
Škorpiónek je od Vasjisa ako sa píše v inom vlákne fóra. Viem si živo predstaviť tú radosť, pretože ani ja som dnes neodolal a na tržnici kúpil dve sadenice Red Peter Penis Pepper. Foto dodám v najbližších dňoch do môjho vlákna. 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Je z 0,5 kelimku pouze 6 dni no uz se dusila ale nemel jsem kybl nic kam bych ji mohl dat pak zkocila z parapetu a nakonec dostala kybl a odjela no snad bude delat radost za 3 tydny bude mit normalni barvu Ps: udelejsi diry dospod nemam tu na to nic
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228

chinensky:
anumky:
No takže tak, zdravím a ať Vám to šlape

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open