This is sure #dameKoralku?OMO píše:Nothing is certain but death and taxesVasjis píše:to podle mně nikdy nevíš dokud to neudělá papričku ne ?OMO píše:Wow, pěkné lopuchy ! F2 vypadá úplně jinak, podle listů bude mít více od Habaněro tatínka
LOBO balkon 2016
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: LOBO balkon 2016
Tak jsem byl včera zkontrolovat jak se holkám daří a musim říct, že jsem zatím spokojen. Během těch 9ti dnů odp řesazení udělali každá pokrok, žádné markantní spomalení po přesazení se nekoná. Během 9ti dnů dostali dvě zálivky s koňskou dávkou FishMixu což by možná vysvětlovalo ten progress. Tipoval jsem spíš že budou tak 14dní stagnovat a ne že pojedou timhle tempem.Poslední čtyři noci u nás bylo cca 5 stupňů ale jak vidno moje týdenní otužování na balkoně se vyplatilo a ted to na rostlinách není vůbec znát. Na ukázku pár snímků :
Bhut Orange Copenhagen:

JPGS:

Naganero F2 a F1 (začínají se větvit)

Bhut Jolokia Chocolate (tak tato rostlina má asi největší progres ze všech.Byla poloviční !)

Bhut Orange Copenhagen:
JPGS:
Naganero F2 a F1 (začínají se větvit)
Bhut Jolokia Chocolate (tak tato rostlina má asi největší progres ze všech.Byla poloviční !)

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
SUPER.................víc není třeba dodávat, snad jen, že máš vykoumanou i tu otázku s těmi polozakopanými kýbli, to je spisovně řečeno prozíravé ! !
Čusík

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Lobo je prostě borec.
Krásné ti to kolego jede, Na tvé vlákno se vždy těším. Přihnojení je důležitá součást pěstování a jak jsi konstatoval, hezky to ty kytky nakopl.
Krásné ti to kolego jede, Na tvé vlákno se vždy těším. Přihnojení je důležitá součást pěstování a jak jsi konstatoval, hezky to ty kytky nakopl.
- Vasjis
- Stálý člen
Krasny kytky jak jsou velky ty kyble ? Bud jsou menší nebo maš obry ! 

Jsou to 10ti litrovy kýble už finálVasjis píše:Krasny kytky jak jsou velky ty kyble ? Bud jsou menší nebo maš obry !

FishMix dělá divy taky jsem byl překvapenej jak to ženou holky moje

- Vasjis
- Stálý člen
Nebude jim v 10l těsno ?
Nebude mam to testnuty z lonska, stačí to bohate. Navíc ten monstrozni 7pot co mam na balkóně je jen v 5ti litru a jak se mu skvěle daří. Jak říkám 10 litru uplne cajk. Nejdůležitější je Slunko a dobrý žrádlo velikost kontejneru je az v pořadí za těmito faktory.Vasjis píše:Nebude jim v 10l těsno ?