Tak super, neboj na srazu je kofein skoro to poslední co se tam konzumuje hehelobo píše:Pánové tak s mozkem nic nemám, nejprve si neuroložka tipovala krční páteř a po té co si semno zacvičila došla k závěru, že ani tím to nebude. Pak přišla řeč na kofein. V době kdy se mi to stalo jsem denně pil 4-5 káv plus jeden až dva energy drinky denně, do toho jsem nezřízeně žral a moje BMI bylo 28. Co se mi to stalo tak jsem přestal kouřit a tudíž skoro už ani kafe nepiju tak dvě týdně a energy drinky tak jeden týdně, začal jsem pravidelně cvičit a stravovat se normálně tzn. že se nepřežírám a skoro už nežeru smažený. Taky že se mi to pak už nevrátilo, takže neuroložka mi řekla at nechlastám tolik kofeinu a dodržuju životosprávu a budu dobrej ale hlavně ten kofein.
No tak jsem si oddychnul a příští sraz už nebudu chybět.
Na podzimním srazu tvoje výtvory okoštuju s chutí a vlastně okoštuju uplně všechno co tam bude.Vasjis píše:Hoši trochu mne mrzí že se nenačlo nic odemně dneska jsem si daval k masu broskvovku co si vzal zrzek a manzelka mi u obeda brecelatak na podzim
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů