Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinkuVasjis píše:
Přesně z toho jsem byl špatnej když jsem se zeptal kdo si se mnou dá kafe a nikdo nic.

Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinkuVasjis píše:
Přesně z toho jsem byl špatnej když jsem se zeptal kdo si se mnou dá kafe a nikdo nic.
Vidím to na preventivní rezervaci jedné ranveje na letišti v HKwlasta1 píše:No právě, že zahrada a posezení a zázemí by bylo pro tu nasi sebranku akorát. Ale víc lidí už bych musel řešit jinak a termíny se zamlouvají dopředu...Baron z Žop píše:Wostrej Wlasto, počty přihlášených zatím vůbec neřeš to se vyvrbí týden před srazem,však víš jak to je a jak jsme to probírali
Já dojedu na sto péro,ale Proki asi néé![]()
![]()
No nicméně sem zvědav, když to bude u Vás o kolik se navýší stav- aby ta zahrada stačila
Hlásil jsem dopredu ze tvrdy nepijuColostomizer píše:Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinkuVasjis píše:
Co já bych za takové předsevzetí v sobotu ráno dal ...Vasjis píše:Hlásil jsem dopredu ze tvrdy nepijuColostomizer píše:Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinkuVasjis píše:
Na antibiotika se blbě pijeVasjis píše:Hlásil jsem dopredu ze tvrdy nepijuColostomizer píše:Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinkuVasjis píše:
PřesněOMO píše:Na antibiotika se blbě pijeVasjis píše:Hlásil jsem dopredu ze tvrdy nepijuColostomizer píše:
Však jsme Ti náhradou nabízeli jiné tekutiny, ale Ty jsi dělal slečinku
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti