Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Erben61 » 04 kvě 2016 14:15

Jinak jsem samozřejmě rád, že jsi v pořádku Lobo, :wave: trochu jsem o zlehčil , ale o tom to je nazírat věci z té lepší stránky.
A jak jsem psal o tom , že mám pocit, že Vás znám, tak smysl pro humor kolegy OMA je taky nezpochybnitelný....viz

,,Tak super, neboj na srazu je kofein skoro to poslední co se tam konzumuje hehe´´ :chsauce: :firy:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 04 kvě 2016 14:53

wlasta1 píše:Jinak ten podzimní srazík klidně naplánuju jak jsem už přislíbil o víkendu. Bydlím v Hradci králové, takže celkem strategické místo i pro ty, kterým se nechtělo nebo nemohli cestovat přes celou republiku. Jen je potřeba co nejdříve aspoň orientačně nastřelit počet lidí kvůli zajištění prostoru.

Wlasto já myslím, že Hradec by mohl být fajn z geografického hlediska a nástřel lidí počítej předběžne 8 - 10 tak jako vždycky.Semnou počítej v případě že pojede Vasjis a OMO a Baron a Proki a Colostomizer a Oskar a Zrzek a Erben a Kendy a Pedro a Bullets a Jurasic a Praha a Jacopo tak přijedu určitě :thumbup:

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 04 kvě 2016 16:54

OMO píše:
lobo píše:Pánové tak s mozkem nic nemám, nejprve si neuroložka tipovala krční páteř a po té co si semno zacvičila došla k závěru, že ani tím to nebude. Pak přišla řeč na kofein. V době kdy se mi to stalo jsem denně pil 4-5 káv plus jeden až dva energy drinky denně, do toho jsem nezřízeně žral a moje BMI bylo 28. Co se mi to stalo tak jsem přestal kouřit a tudíž skoro už ani kafe nepiju tak dvě týdně a energy drinky tak jeden týdně, začal jsem pravidelně cvičit a stravovat se normálně tzn. že se nepřežírám a skoro už nežeru smažený. Taky že se mi to pak už nevrátilo, takže neuroložka mi řekla at nechlastám tolik kofeinu a dodržuju životosprávu a budu dobrej ale hlavně ten kofein.
No tak jsem si oddychnul a příští sraz už nebudu chybět. :thumbup:
Tak super, neboj na srazu je kofein skoro to poslední co se tam konzumuje hehe :chsauce: :firy:
Přesně z toho jsem byl špatnej když jsem se zeptal kdo si se mnou dá kafe a nikdo nic.

Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490

Příspěvekod Vasjis » 04 kvě 2016 17:12

Jen si sem dovolím dát tu Kyselici já to osobně viděl poprvé a vyprávěl jsem to včera kolegům u piva a divili se stejně jak já :D ani nevíte jak jsem si oddechl :D
Samozřejmě že to červené na vrchu je domácí bud mix koření od oskara nebo moje moruga už nevím :D
30176

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 04 kvě 2016 17:18

wlasta1 píše:Jinak ten podzimní srazík klidně naplánuju jak jsem už přislíbil o víkendu. Bydlím v Hradci králové, takže celkem strategické místo i pro ty, kterým se nechtělo nebo nemohli cestovat přes celou republiku. Jen je potřeba co nejdříve aspoň orientačně nastřelit počet lidí kvůli zajištění prostoru.
To zas bude mrtých buněk :thumbup: Snad víš co děláš, natáhat si chilli tchoře do kurníku hehe
Vasjis píše:Jen si sem dovolím dát tu Kyselici já to osobně viděl poprvé a vyprávěl jsem to včera kolegům u piva a divili se stejně jak já :D ani nevíte jak jsem si oddechl :D
Samozřejmě že to červené na vrchu je domácí bud mix koření od oskara nebo moje moruga už nevím :D
A jak ti šmakovalo, myslím že jsme to mydlili to tvojí Morugou :firy: Lepší vyprošťovák neexistuje :foods:
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3469

Příspěvekod Baron z Žop » 04 kvě 2016 18:48

:tiphat: Wostrej Wlasto, počty přihlášených zatím vůbec neřeš to se vyvrbí týden před srazem,však víš jak to je a jak jsme to probírali
Já dojedu na sto péro,ale Proki asi néé :baby: :baby: :baby: No nicméně sem zvědav, když to bude u Vás o kolik se navýší stav- aby ta zahrada stačila :jalapeno:

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 04 kvě 2016 20:01

Baron z Žop píše::tiphat: Wostrej Wlasto, počty přihlášených zatím vůbec neřeš to se vyvrbí týden před srazem,však víš jak to je a jak jsme to probírali
Já dojedu na sto péro,ale Proki asi néé :baby: :baby: :baby: No nicméně sem zvědav, když to bude u Vás o kolik se navýší stav- aby ta zahrada stačila :jalapeno:
No právě, že zahrada a posezení a zázemí by bylo pro tu nasi sebranku akorát. Ale víc lidí už bych musel řešit jinak a termíny se zamlouvají dopředu...

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“