A jak jsem psal o tom , že mám pocit, že Vás znám, tak smysl pro humor kolegy OMA je taky nezpochybnitelný....viz
,,Tak super, neboj na srazu je kofein skoro to poslední co se tam konzumuje hehe´´

wlasta1 píše:Jinak ten podzimní srazík klidně naplánuju jak jsem už přislíbil o víkendu. Bydlím v Hradci králové, takže celkem strategické místo i pro ty, kterým se nechtělo nebo nemohli cestovat přes celou republiku. Jen je potřeba co nejdříve aspoň orientačně nastřelit počet lidí kvůli zajištění prostoru.
Přesně z toho jsem byl špatnej když jsem se zeptal kdo si se mnou dá kafe a nikdo nic.OMO píše:Tak super, neboj na srazu je kofein skoro to poslední co se tam konzumuje hehelobo píše:Pánové tak s mozkem nic nemám, nejprve si neuroložka tipovala krční páteř a po té co si semno zacvičila došla k závěru, že ani tím to nebude. Pak přišla řeč na kofein. V době kdy se mi to stalo jsem denně pil 4-5 káv plus jeden až dva energy drinky denně, do toho jsem nezřízeně žral a moje BMI bylo 28. Co se mi to stalo tak jsem přestal kouřit a tudíž skoro už ani kafe nepiju tak dvě týdně a energy drinky tak jeden týdně, začal jsem pravidelně cvičit a stravovat se normálně tzn. že se nepřežírám a skoro už nežeru smažený. Taky že se mi to pak už nevrátilo, takže neuroložka mi řekla at nechlastám tolik kofeinu a dodržuju životosprávu a budu dobrej ale hlavně ten kofein.
No tak jsem si oddychnul a příští sraz už nebudu chybět.![]()
To zas bude mrtých buněkwlasta1 píše:Jinak ten podzimní srazík klidně naplánuju jak jsem už přislíbil o víkendu. Bydlím v Hradci králové, takže celkem strategické místo i pro ty, kterým se nechtělo nebo nemohli cestovat přes celou republiku. Jen je potřeba co nejdříve aspoň orientačně nastřelit počet lidí kvůli zajištění prostoru.
A jak ti šmakovalo, myslím že jsme to mydlili to tvojí MorugouVasjis píše:Jen si sem dovolím dát tu Kyselici já to osobně viděl poprvé a vyprávěl jsem to včera kolegům u piva a divili se stejně jak jáani nevíte jak jsem si oddechl
![]()
Samozřejmě že to červené na vrchu je domácí bud mix koření od oskara nebo moje moruga už nevím![]()
No právě, že zahrada a posezení a zázemí by bylo pro tu nasi sebranku akorát. Ale víc lidí už bych musel řešit jinak a termíny se zamlouvají dopředu...Baron z Žop píše:Wostrej Wlasto, počty přihlášených zatím vůbec neřeš to se vyvrbí týden před srazem,však víš jak to je a jak jsme to probírali
Já dojedu na sto péro,ale Proki asi néé![]()
![]()
No nicméně sem zvědav, když to bude u Vás o kolik se navýší stav- aby ta zahrada stačila
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti