edit už ji vidím

No já osobně doufám, že bude další vypalovák eště letos a to po sklizni, zítra jdu konečně na to vyšetření na neurologii a vzhledem k tomu že se mi během těch 6ti týdnů nic nepřihodilo tak věřím že to dopadne OK. A další sraz si už fakt nenechám ujít za žádnou cenumikki píše:Panove, navnadili jste me neskutecne, pristi rok, pokud to pujde, bych se rad zucastnil, to uz budou i nejake produkty z letosni urody...
Držím palec. Ad podzimní sraz. Mohla by se vymyslet pro Moraváky exotičtější lokace klidně někde v Čechách - kemp nebo pronajmout nějakou chatu pro 15 lidí. Ať si jednou Baron odpočine od vařenílobo píše:No já osobně doufám, že bude další vypalovák eště letos a to po sklizni, zítra jdu konečně na to vyšetření na neurologii a vzhledem k tomu že se mi během těch 6ti týdnů nic nepřihodilo tak věřím že to dopadne OK. A další sraz si už fakt nenechám ujít za žádnou cenumikki píše:Panove, navnadili jste me neskutecne, pristi rok, pokud to pujde, bych se rad zucastnil, to uz budou i nejake produkty z letosni urody...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů