Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Vasjis
Stálý člen
Reputace: 490
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Vasjis » 23 bře 2016 16:21

lobo píše:Ahoj všichni,

Ze zdravotních důvodů se omlouvám ale na sraz na konec nepřijedu.

Včera jsem se v práci odpoledne vysypal, respektive jsem šel po chodbě a najednou jsem začal padat na levou stranu, na štěstí mě chytla zeď o kterou sjem byl pár minut opřený než jsem se zorientoval v prostoru. Pak se to srovnalo a mohl jsem odjet k lékaři.

Bohužel nebo bohudík se při vyšetření nic nenašlo. Čekal jsem tedy že mě okamžitě vyšetří hloubkově což se nestalo a na podrobné vyšetření hlavne mozku jsem objednaný až na 3.5.2016 protože mají prý plno a dřív to nejde.To mě hodně zarazilo a sundalo. Bylo mi doporučeno že pokud se mi to bude opakovat mám si zavolat sanitku. to mě dostalo ještě víc v jakých kentusech se naše zdravotnictví nachází. Člověk se musí nechat odvézt sanitkou aby ho důkladně vyšetřili okamžitě jinak má smůlu a musí čekat měsíc a půl a doufat že se mu během té doby nic nepřihodí.

'Dost mě tato situace vystrašila jelikož jsem mladej kus poměrně a nikdy jsem žádné problémy neměl. Ted se mi v hlavě rojí samý nesmysli a konspirace o nádorech na mozku atd ...
Celkově hodně přemýšlím a nemám myšlenky na žádnou zábavu v podobě srazů atd... chci být co nejvíce se svýma dětma dokud nebudu vědět jak na tom jsem. Věřím že mé rozhodnutí pochopíte.
Chápu a mrzí mně to :( na tebe jsem se těšil asi nejvíc. Každopádně zdraví je přednější tak snad to nic nebude mám spoustu paprik a nevím komu jinýmu bych je poslal tak koukej vydržet ty mladej kuse aspoň do podzimu :jalapeno:

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 23 bře 2016 16:25

čau Lobo,

zdraví je přednější. Každý ví, že jsi to byl ty, kdo "Vypalovák" vyhecoval a moc ses na to těšil.
Držím palec, snad to nic nebude vážného (max. pokles kapsaicinu v krvi :) ) a třeba v létě to klapne na 3. srazu. A s tím vyšetřením si dávají na čas, no comment.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

Kendy
Moderátor
Reputace: 759

Příspěvekod Kendy » 23 bře 2016 18:04

Nebolelo tě předtím za krkem?

Já nechci situaci zlehčovat.. Ale takové příznaky co popisuješ (ztráta rovnováhy) může zavinit spousta "blbostí" a není potřeba myslet hned na nejhorší. Problém se středním uchem, skřípnutý nerv v páteři (to není tak hrozné, jak to zní), problémy s tlakem (ale ten ti snad změřili)..

Mám s tím i velmi zajímavou osobní zkušenost..

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3470

Příspěvekod Baron z Žop » 23 bře 2016 18:29

Čau Kámo :tiphat: !!! Jasný že budeš cajk a to co se ti přihodilo tak to byla nějaká indispozice která určitě nebude vážná a budeš fit a ve formě!!! Dáme si určo na tvoje zdravíčko panáka a budeme ti posílat pravidelnej report,tak se zatím opatruj a vše bude ok :thanx:

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 23 bře 2016 19:01

Kendy píše:Nebolelo tě předtím za krkem?

Já nechci situaci zlehčovat.. Ale takové příznaky co popisuješ (ztráta rovnováhy) může zavinit spousta "blbostí" a není potřeba myslet hned na nejhorší. Problém se středním uchem, skřípnutý nerv v páteři (to není tak hrozné,jak to zní), problémy s tlakem (ale ten ti snad změřili)..

Mám s tím i velmi zajímavou osobní zkušenost..
Tlak mam ukazkovej. A nic jsem před tím nepozoroval že by me bolelo přišlo to jak kdyz najednou udeří blesk bez varování. Měl jsem i dost štěstí, stát se mi to venku tak jsem mohl skončit pod autem nebo se svalit někde ze schodů, nemluvě kdybych v tu chvili řídil auto.
Při vyšetření jsem dělal různé cviky na rovnováhu se zavřenýma očima a vsechno v cajku, tlak v cajku, srdce v cajku. Tak zbyva ten mozek. V 15ti letech jsem měl těžkou srážku s autem, letěl jsem 8metru. Pak jsem přes tři roky dělal kickbox a za tu dobu schytal stovky úderů a kopu na hlavu. Kdyz chlastam tak do mrte takže bych se ani nedivil. No nebudu předjímat už tak se tím zabývám az moc. Ale diky všem za podporu. Hodně to potěší

Kendy
Moderátor
Reputace: 759

Příspěvekod Kendy » 23 bře 2016 19:18

Nejsem lékař, předem podotýkám..

sám jsem měl problém s uskřípnutým nervem v páteři. Zatuhlé krční svaly, nemohl jsem otočit hlavou a když jsem v noci přijel z práce, tak mě nenapadlo nic lepšího, než vlézt do horké vany s tím, že tam ty svaly povolí. Jak mi později řekla moje doktorka a masérka, tak to nebylo moje nejchytřejší rozhodnutí.

Sval totiž povolil jenom jeden. Ten druhý na páteř pořád tlačil, vybočil ji a ta mi skřípla jeden nerv. Děsný. Během chvilky jsem se neudržel na nohou. Bylo to jako sedět na kolotoči. Za pár minut jsem zvracel i to, co jsem nikdy nesnědl a po čtyřech lezl do ložnice.

Manželka zavolala rychlou, ti mě olepili elektrodama, prohlídli a řekli mi, že neumírám. Že téměř jistě za problémy může páteř. Vrazili do mě něco na povolení svalů, něco na to zvracení a poslední injekce myslím byla na to, abych usnul. Následně mě potěšily oznámením, že když to do rána nepřestane, tak mám jít k neurologovi.

Usnul jsem. Do rána to přešlo. Návštěva lékařky, která mě ujistila, že pokud budu šetřit krční páteř, tak se to už opakovat nebude. Následovala výměna postele, roštů, matrace a pravidelné návštěvy masérky. V práci se snažím alespoň každou hodinu zvednout zadek a drobátko se projít, protáhnout.

Už je to přes 10 let a všechno je v pořádku. Jako bonus jsem se zbavil bolesti za krkem. :-)

Nicméně když mluvíš o té havárce..

Můj otec měl v 18-20 letech nepěknou havárku na motorce. Vylízal se z toho a spoustu let bylo všechno dobrý. Až po mnoha a mnoha letech začal mít problémy s rovnováhou. Na vyšetření středního ucha mu řekli, že je to následek té havárky.

Ale zase to není nic tragického. Moc nechápu, v čem přesně ten problém spočívá, ale musí jezdit jednou za 3-5let (teď si nepamatuju přesně) do špitálu. Tam si pár dní poleží, dostává kapačkou nějaké dobroty a pak jede domů. A nemá žádné problémy. Chápu to tak, že když tam jezdit pravidelně nebude, tak se mu ztráta rovnováhy vrátí. I když nerozumím tomu, co a jak mu tam vlastně léčí.

Pevně věřím, že i v tvém případě to bude něco takového. Vyšetření je jistě potřeba, ale nebál bych se hned nejhoršího. Vím, že to člověku nedá a myslet na nejhorší varianty asi musí.. Ale zkus se tomu nepoddávat. Pravděpodobnost je na tvé straně.

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 23 bře 2016 20:51

Lobo,
brzké uzdravení a nějaký podzimní srazík určitě dáš... Budeme na tebe myslet, jak řekl OMO, ty jsi tohle vyburcoval... !

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 25 bře 2016 19:35

Lobo je mi líto že nedojedeš ale zdraví je přednější a doufám že budeš v pořádku ale kluci musím se pochlubit od mojí úžasné manželky jsem dostal k narozeninám dort když jsem ho viděl tak jsem roztál blahem
29323 ¨
29324
29322

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“