Celostátní sraz a soutěž

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Zrzek
Stálý člen
Reputace: 830
Obrázky: 0

Re: Celostátní sraz a soutěž

Příspěvekod Zrzek » 17 bře 2016 18:07

Gulášek společnými silami je dobrý nápad a pivečko pochopitelně jako minule :-)

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 17 bře 2016 21:33

Pěkně si to tu ladíte pánové, pěkně !!!! Nevadilo by, kdybych Vám s tím guláškem pomohl ???? Teda spíš s tím vařením než s papáním, protože na takovéhle sešlosti, tam jistě nacpete čtvrt kila uzený Jolokie a stejně TSM a to už není moje konzumační liga. :dunno: Ale nudle s mákem zásadně neodmítám :laugh: :laugh: Podnikám určitý kroky abych si na tuhle akcičku udělal volno, když tak přihodím k volnu pár dní dovolený. Moc rád bych totiž poznal tuhle partičku lidí. :firy: i když ji budu tak trochu trhat. Jsem totiž pár nemocema prolezlý abstinent, co chilli hlavně pěstuje pro pěstování jako takový, krásný rostliny a plody.Nemoci nemám nakažlivé a nealko pivo piju, takže se sice nemotám, zato když jich vypiju víc než tři je mi blbě skoro jako v kocovině.....teda od žaludku. :jalapeno: :jalapeno: Zbývá tedy nějakých šest neděl, snad mi všechno klapne jak jsem naplánoval.Takže předběžně s hlásím, snad přispěju svou troškou k zdaru akce. Mám rád jeden citát od Giovanni Boccaccia :
„Lépe je pykat za to, co jsme si užili, než litovat to, co jsme propásli.“ ................... takže tak, zdravím a přeju zdar Vašim zbraním :gday:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 17 bře 2016 21:56

Erben61 píše:Pěkně si to tu ladíte pánové, pěkně !!!! Nevadilo by, kdybych Vám s tím guláškem pomohl ???? Teda spíš s tím vařením než s papáním, protože na takovéhle sešlosti, tam jistě nacpete čtvrt kila uzený Jolokie a stejně TSM a to už není moje konzumační liga. :dunno: Ale nudle s mákem zásadně neodmítám :laugh: :laugh: Podnikám určitý kroky abych si na tuhle akcičku udělal volno, když tak přihodím k volnu pár dní dovolený. Moc rád bych totiž poznal tuhle partičku lidí. :firy: i když ji budu tak trochu trhat. Jsem totiž pár nemocema prolezlý abstinent, co chilli hlavně pěstuje pro pěstování jako takový, krásný rostliny a plody.Nemoci nemám nakažlivé a nealko pivo piju, takže se sice nemotám, zato když jich vypiju víc než tři je mi blbě skoro jako v kocovině.....teda od žaludku. :jalapeno: :jalapeno: Zbývá tedy nějakých šest neděl, snad mi všechno klapne jak jsem naplánoval.Takže předběžně s hlásím, snad přispěju svou troškou k zdaru akce. Mám rád jeden citát od Giovanni Boccaccia :
„Lépe je pykat za to, co jsme si užili, než litovat to, co jsme propásli.“ ................... takže tak, zdravím a přeju zdar Vašim zbraním :gday:
.. aspoň můžeš dělat kronikáře :)
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

wlasta1
Stálý člen
Reputace: 266

Příspěvekod wlasta1 » 17 bře 2016 21:57

Hlavně ten tekutý chleba!!! :-) :jalapeno:
Jinak OMO má pravdu, v pátek nějaká klobáska apod. na zakousnutí bohatě vystačí a v sobotu na pouti taky bude něco ke kousání.
No na druhou stranu tataráček by mi asi chyběl... Tak nevím... :dunno:

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 18 bře 2016 14:06

Parník jednoznačně. Ohnivou vodu, kdo co přiveze. Stejně tak i další pochutiny. Gulášek klidně společnými silami, ale nesmíme ho sežrat hned první den, aby se uležel. A pokud vyvstane potřeba vyrábět topinky, tak se jako stará smažka dobrovolně hlásím :)

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

OMO
Stálý člen
Reputace: 3127
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod OMO » 18 bře 2016 18:02

Je vidět, že všichni tajně doufají v Baronův skvělý tataráček :)
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce

lobo
Stálý člen
Reputace: 2160

Příspěvekod lobo » 18 bře 2016 18:15

Pane Barone chtěl bych Vás poprosit o předběžnou kalkulaci nákladů, co se týče ubytování a jestli bude bečka tak kolik bude potřeba na bečku případně další výdaje.
Jelikož mě cesta vyjde cca na 500Kč rád bych to věděl abych si mohl zavčas obstarat dostatek financí. Jelikož jsem ženatý a mám dvě děti tak každou výplatu dělám doma takzavanou STOJKU, která má na mojí penženku devastační dopad :-D

Jinak dnes jsme se domlouvali s Colostomizerem že pojedem společně z Prahy vlakem a do Přerova dorazíme už cca v 11 hodin pak přesun do Holešova kde dáme nějaký piviska protože času bude víc než dost vzhledem k tomu v kolik byl stanoven čas příjezdu od pana Barona (17h) a pěšky do Žop. Odjezd máme v plánu v Neděli dopoledne.

Díky za předběžnou kalkulaci Zkus to rozpočítat mezi 10 lidí to si myslím že se tam určitě v deseti sejdeme. :thanx:

oskar69
Stálý člen
Reputace: 809

Příspěvekod oskar69 » 18 bře 2016 18:28

hmm OMO co tak vyrazit dříve ? třeba ve 2 :D věci a proviant si naberu rovnou do rachoty

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“