Celostátní sraz a soutěž
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 830
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
Gulášek společnými silami je dobrý nápad a pivečko pochopitelně jako minule 

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Pěkně si to tu ladíte pánové, pěkně !!!! Nevadilo by, kdybych Vám s tím guláškem pomohl ???? Teda spíš s tím vařením než s papáním, protože na takovéhle sešlosti, tam jistě nacpete čtvrt kila uzený Jolokie a stejně TSM a to už není moje konzumační liga.
Ale nudle s mákem zásadně neodmítám
Podnikám určitý kroky abych si na tuhle akcičku udělal volno, když tak přihodím k volnu pár dní dovolený. Moc rád bych totiž poznal tuhle partičku lidí.
i když ji budu tak trochu trhat. Jsem totiž pár nemocema prolezlý abstinent, co chilli hlavně pěstuje pro pěstování jako takový, krásný rostliny a plody.Nemoci nemám nakažlivé a nealko pivo piju, takže se sice nemotám, zato když jich vypiju víc než tři je mi blbě skoro jako v kocovině.....teda od žaludku.
Zbývá tedy nějakých šest neděl, snad mi všechno klapne jak jsem naplánoval.Takže předběžně s hlásím, snad přispěju svou troškou k zdaru akce. Mám rád jeden citát od Giovanni Boccaccia :
„Lépe je pykat za to, co jsme si užili, než litovat to, co jsme propásli.“ ................... takže tak, zdravím a přeju zdar Vašim zbraním

„Lépe je pykat za to, co jsme si užili, než litovat to, co jsme propásli.“ ................... takže tak, zdravím a přeju zdar Vašim zbraním

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
.. aspoň můžeš dělat kronikářeErben61 píše:Pěkně si to tu ladíte pánové, pěkně !!!! Nevadilo by, kdybych Vám s tím guláškem pomohl ???? Teda spíš s tím vařením než s papáním, protože na takovéhle sešlosti, tam jistě nacpete čtvrt kila uzený Jolokie a stejně TSM a to už není moje konzumační liga.Ale nudle s mákem zásadně neodmítám
![]()
Podnikám určitý kroky abych si na tuhle akcičku udělal volno, když tak přihodím k volnu pár dní dovolený. Moc rád bych totiž poznal tuhle partičku lidí.
i když ji budu tak trochu trhat. Jsem totiž pár nemocema prolezlý abstinent, co chilli hlavně pěstuje pro pěstování jako takový, krásný rostliny a plody.Nemoci nemám nakažlivé a nealko pivo piju, takže se sice nemotám, zato když jich vypiju víc než tři je mi blbě skoro jako v kocovině.....teda od žaludku.
![]()
Zbývá tedy nějakých šest neděl, snad mi všechno klapne jak jsem naplánoval.Takže předběžně s hlásím, snad přispěju svou troškou k zdaru akce. Mám rád jeden citát od Giovanni Boccaccia :

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Hlavně ten tekutý chleba!!!
Jinak OMO má pravdu, v pátek nějaká klobáska apod. na zakousnutí bohatě vystačí a v sobotu na pouti taky bude něco ke kousání.
No na druhou stranu tataráček by mi asi chyběl... Tak nevím...

Jinak OMO má pravdu, v pátek nějaká klobáska apod. na zakousnutí bohatě vystačí a v sobotu na pouti taky bude něco ke kousání.
No na druhou stranu tataráček by mi asi chyběl... Tak nevím...

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Parník jednoznačně. Ohnivou vodu, kdo co přiveze. Stejně tak i další pochutiny. Gulášek klidně společnými silami, ale nesmíme ho sežrat hned první den, aby se uležel. A pokud vyvstane potřeba vyrábět topinky, tak se jako stará smažka dobrovolně hlásím 

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že všichni tajně doufají v Baronův skvělý tataráček 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Pane Barone chtěl bych Vás poprosit o předběžnou kalkulaci nákladů, co se týče ubytování a jestli bude bečka tak kolik bude potřeba na bečku případně další výdaje.
Jelikož mě cesta vyjde cca na 500Kč rád bych to věděl abych si mohl zavčas obstarat dostatek financí. Jelikož jsem ženatý a mám dvě děti tak každou výplatu dělám doma takzavanou STOJKU, která má na mojí penženku devastační dopad
Jinak dnes jsme se domlouvali s Colostomizerem že pojedem společně z Prahy vlakem a do Přerova dorazíme už cca v 11 hodin pak přesun do Holešova kde dáme nějaký piviska protože času bude víc než dost vzhledem k tomu v kolik byl stanoven čas příjezdu od pana Barona (17h) a pěšky do Žop. Odjezd máme v plánu v Neděli dopoledne.
Díky za předběžnou kalkulaci Zkus to rozpočítat mezi 10 lidí to si myslím že se tam určitě v deseti sejdeme.
Jelikož mě cesta vyjde cca na 500Kč rád bych to věděl abych si mohl zavčas obstarat dostatek financí. Jelikož jsem ženatý a mám dvě děti tak každou výplatu dělám doma takzavanou STOJKU, která má na mojí penženku devastační dopad

Jinak dnes jsme se domlouvali s Colostomizerem že pojedem společně z Prahy vlakem a do Přerova dorazíme už cca v 11 hodin pak přesun do Holešova kde dáme nějaký piviska protože času bude víc než dost vzhledem k tomu v kolik byl stanoven čas příjezdu od pana Barona (17h) a pěšky do Žop. Odjezd máme v plánu v Neděli dopoledne.
Díky za předběžnou kalkulaci Zkus to rozpočítat mezi 10 lidí to si myslím že se tam určitě v deseti sejdeme.

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
hmm OMO co tak vyrazit dříve ? třeba ve 2
věci a proviant si naberu rovnou do rachoty