počkáme na počasí, ale nemám problém jet i dřív. Vzal bych si půl dne dovolenou. Pokud pojedem na kole tak to tak stejně musíme vyrazit.oskar69 píše:hmm OMO co tak vyrazit dříve ? třeba ve 2věci a proviant si naberu rovnou do rachoty
Celostátní sraz a soutěž
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3127
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Celostátní sraz a soutěž
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
Kamarádi, jistě to bude povedená akce...
Lobo: mam taky ženu a 2 děti- a náročné... Ale i přesto si najdu čas a finance na sraz. Minulé jsme byli v 6-7 lidech a vyšlo to na 500 + cesta...
Lobo: mam taky ženu a 2 děti- a náročné... Ale i přesto si najdu čas a finance na sraz. Minulé jsme byli v 6-7 lidech a vyšlo to na 500 + cesta...
- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
A to se vyplatííííííwlasta1 píše:Kamarádi, jistě to bude povedená akce...

Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470
Lobo asi takhle - cena za školu 1500kč,pivko s dopravou 1500kč,cesta na Hostýn max 100 na osobu,nějaký matroš na jídlo schrastím,balík kofol a minerálek,chleba a drobnosti- nevidím to nějak tragicky a jak píše Wlasta do toho 500kila by jsme se měli dostat.Jasně že když se někdo rozšoupne na Hostýně nebo Rusavě jak půjdeme zpátky,tak si to platí na vlastní účet. Cíga jestli někdo kouří tak si platí taky sám!!! cena za školu je jednotná, ať tam budu sám, nebo nás tam bude 20,takže se to rozpočítá a čím nás bude víc tak se dostaneme na nižší cenu.
Tož asi tak...
Ps. tatarák bude kdyby padaly trakaře a hlavně že budeme mít smažku
Tož asi tak...
Ps. tatarák bude kdyby padaly trakaře a hlavně že budeme mít smažku

Diky Barone za vyčerpávající odpoved. Vzhledem k tomu že to vypadá na hojnou účast tak to vyjde finančně luxusně. A taky čím vic lidi tím víc zábavy bude.
tak to je bomba už se těším na nové i stávající kamarády
hoši a abych nezapomněl první flaška jde na mě bude co slavit 

Ahoj všichni,
Ze zdravotních důvodů se omlouvám ale na sraz na konec nepřijedu.
Včera jsem se v práci odpoledne vysypal, respektive jsem šel po chodbě a najednou jsem začal padat na levou stranu, na štěstí mě chytla zeď o kterou sjem byl pár minut opřený než jsem se zorientoval v prostoru. Pak se to srovnalo a mohl jsem odjet k lékaři.
Bohužel nebo bohudík se při vyšetření nic nenašlo. Čekal jsem tedy že mě okamžitě vyšetří hloubkově což se nestalo a na podrobné vyšetření hlavne mozku jsem objednaný až na 3.5.2016 protože mají prý plno a dřív to nejde.To mě hodně zarazilo a sundalo. Bylo mi doporučeno že pokud se mi to bude opakovat mám si zavolat sanitku. to mě dostalo ještě víc v jakých kentusech se naše zdravotnictví nachází. Člověk se musí nechat odvézt sanitkou aby ho důkladně vyšetřili okamžitě jinak má smůlu a musí čekat měsíc a půl a doufat že se mu během té doby nic nepřihodí.
'Dost mě tato situace vystrašila jelikož jsem mladej kus poměrně a nikdy jsem žádné problémy neměl. Ted se mi v hlavě rojí samý nesmysli a konspirace o nádorech na mozku atd ...
Celkově hodně přemýšlím a nemám myšlenky na žádnou zábavu v podobě srazů atd... chci být co nejvíce se svýma dětma dokud nebudu vědět jak na tom jsem. Věřím že mé rozhodnutí pochopíte.
Ze zdravotních důvodů se omlouvám ale na sraz na konec nepřijedu.
Včera jsem se v práci odpoledne vysypal, respektive jsem šel po chodbě a najednou jsem začal padat na levou stranu, na štěstí mě chytla zeď o kterou sjem byl pár minut opřený než jsem se zorientoval v prostoru. Pak se to srovnalo a mohl jsem odjet k lékaři.
Bohužel nebo bohudík se při vyšetření nic nenašlo. Čekal jsem tedy že mě okamžitě vyšetří hloubkově což se nestalo a na podrobné vyšetření hlavne mozku jsem objednaný až na 3.5.2016 protože mají prý plno a dřív to nejde.To mě hodně zarazilo a sundalo. Bylo mi doporučeno že pokud se mi to bude opakovat mám si zavolat sanitku. to mě dostalo ještě víc v jakých kentusech se naše zdravotnictví nachází. Člověk se musí nechat odvézt sanitkou aby ho důkladně vyšetřili okamžitě jinak má smůlu a musí čekat měsíc a půl a doufat že se mu během té doby nic nepřihodí.
'Dost mě tato situace vystrašila jelikož jsem mladej kus poměrně a nikdy jsem žádné problémy neměl. Ted se mi v hlavě rojí samý nesmysli a konspirace o nádorech na mozku atd ...
Celkově hodně přemýšlím a nemám myšlenky na žádnou zábavu v podobě srazů atd... chci být co nejvíce se svýma dětma dokud nebudu vědět jak na tom jsem. Věřím že mé rozhodnutí pochopíte.