Chocholo 2016
Re: Chocholo 2016
Jako jsem spokojenej, jenom ten bezny objektiv, ackoliv ho vsude chvali, mi prijde nemastnej neslanej. Hloubka ostrosti je moc velka, fotkam to pak ve vysledku spis ubira. Ale nejsem zadnej fotograf, treba, to, co placam nema smysl. Ale ty fotky z 50mm se mi prave libi, jak jsou "kresleny"
-
- Stálý člen
- Reputace: 643
- Obrázky: 0
Já právě taky žádný fotograf nejsem takže můžou být moje názory zavádějící. Každopádně jsem potřeboval jsem něco ne jen na takové to "ateliérové" focení ale hlavně na fotky z tůr a procházek
a samozřejmě na svoje lásky 

-
- Stálý člen
- Reputace: 54
chocholo3 píše:Jako jsem spokojenej, jenom ten bezny objektiv, ackoliv ho vsude chvali, mi prijde nemastnej neslanej. Hloubka ostrosti je moc velka, fotkam to pak ve vysledku spis ubira. Ale nejsem zadnej fotograf, treba, to, co placam nema smysl. Ale ty fotky z 50mm se mi prave libi, jak jsou "kresleny"
Hloubku ostrosti ovlivnujes clonou, cim mensi clonove cislo, tim je pozadi vic mazle a naopak, ale si samozrejme limitovan fotakem a objektivem, D3300 je zaklad.
Jak pisu, nejsem fotograf. To, co pises jsem cetl, ale v ruce jsem zas tolik objektivu a tolik fotaku nemel, abych mohl nejak sireji porovnavat. Jenom kdyz porovnavam vlastne stejny zakladni objektiv 18-55, ktery je na Canonu 1100D, coz byla taky levna zrdcadlovka, tak foti bezne s mensi clonou a fotky jsou pak hezci. Vlastne vzdycky celkem pekne udela fotku, jakou chci. Tady je to pro me zatim mnohem vic o nahode.
Jak pises, zalezi na kazdym objektivu a i jeho svetelnosti - treba se to casem naucim
Jak pises, zalezi na kazdym objektivu a i jeho svetelnosti - treba se to casem naucim

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Škoda, že jsou ty fotky na tak nestandardní adrese
No nic, budu si je aspoň představovat. Ale čtverečky jsou to moc krásný 

já je vidím...