BlueSharkovo 2015
Re: BlueSharkovo 2015
Rozhodně neuhnijou.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Žádný strach, opakovaně vyzkoušenoErben61 píše:Colostomizer píše:1) Nové rozhodně nedělej a nech přírodu, nechť koná. Jenom jí musíš trochu pomociBlueShark píše:Této odpovědi jsem se obával, říkal jsem kdo s tím příjde první. Nesvítím ničím. Nechávám je u okna v kuchyni na stole (na úrovni okna). Působí vyčouhle i když některé jsou krátké, fotka dost přidává. Každopádně si myslím, že se to srovná a nic tak hrozného se nestane. Vím že jsem mohl některé odklopit už, cca dva dny skluz. Kdykoliv můžu udělat nové a polepšit se, ale říkám si zda nemám nechat přírodu
2) Pokud nechceš nebo nemůžeš svítit, dej je na nejsvětlejší místo v bytě a pravidelně s nimi otáčej, aby netáhly ke straně.
3) Ideální teplota 18-20 °C, potom se méně potáhnou nahoru a budou sílit.
4) Při přesazování je zapusť do substrátu až po děložní lístky.
Ahoj, narazil jsem při pročítání na jedno velmi aktuální téma tedy soubor rad. Souhlasím s tou přírodou atd a mám dotaz na ten poslední bod. Obávám se, že by ty rostlinky uhnily, nikdy jsem to takhle nedělal. Rozumím principu,ale ta obava je dost velká.....

- xzelix
- Nový člen
- Reputace: 9
- Obrázky: 0
Z loňské zkušenosti bych skoro řekl, že takto hlouběji zasazeným rostlinkám se dařilo dokonce lépe, než ostatním. Letos se mi pár sazenic trošku vytáhlo, což mi tedy ani trošku nevadí