Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:
Long Slim Cayenne
Jalapeno NuMex Pinata
Jalapeno Hercules
Habanero Bonda Ma Jacques
Trinidad 7 Pot Jonah
7pot Brain Strain Yellow
Takže čtyři pro běžné použití, dvě na ohnivé experimenty.

Proč???proki73 píše:(tablety jiff nebrat je to zlo)

Tak 7pot Brain Strain Yellow mam na wishlistu spolu s Naga Monster. Nechtel bys vymenit par seminek toho 7potu?:) Mam Trinidad Moruga, White Devils Tongue a Bolivian Rainbow.Jacopo.F. píše:Tož jsem přiobjednal 7pot Brain Strain Yellow. Podle http://fataliiseeds.net/all-seeds má náročnost pěstování "Challenge: 1 (easy)", podle nich snazší na pěstování než Habanero, to tak má 2. Teď jen kdy to přijde na prodejnu, objednal jsem to přímo na prodeju v Olomouci.
Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:
Long Slim Cayenne
Jalapeno NuMex Pinata
Jalapeno Hercules
Habanero Bonda Ma Jacques
Trinidad 7 Pot Jonah
7pot Brain Strain Yellow
Takže čtyři pro běžné použití, dvě na ohnivé experimenty.

Byl bych moc rad treba ze dve seminka.
 Byl bych moc rad treba ze dve seminka. 
Tak to vypadá, že jsem zas zblbnul........Jacopo.F. píše: Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:

Klidně něco přenechám či vyměním, 10 semínek od každého ROZHODNĚ vysévvat nebudu, takže mi rozhodně zbudou.miky píše: Tak 7pot Brain Strain Yellow mam na wishlistu spolu s Naga Monster. Nechtel bys vymenit par seminek toho 7potu?:) Mam Trinidad Moruga, White Devils Tongue a Bolivian Rainbow.Byl bych moc rad treba ze dve seminka.
Ma to nekolik duvodu a skusim je vyjmenovat pokud clovek neklici v uzavrenem prostoru jako mali pařnik tak rychle visichaji a pokud je nedostatek vetrani plesnivi udrzeni stabilni vlhkosti je temer nemozne v obicejnych podminkach dalsi vec obal tablety zabranuje rustu korenu jak jsem se presvedcil v predchozich 3 sezonach tablety take zpomaluji rust rostlyn podle testu ktere jsem zde na foru take uvadel cca u 10 druhu papricek testoval jsem jiff proti vysevnimu substratu kdy v substratu ve vsech pripadek pri stejnych podminkach tostly 2x rychleji a takdez drive plodily a hlavne rostliny bez tablet meli vetsi vynos jak ve foliovniku tak v truhliku na balkone a pri likvidaci rostliin byly ekzemplare bez tablet vybaceny nesrovnatelne vetsim korenovim balem a jeste jednou zduraznuji podminky pro kliceni a pestovani vyly naprosto strejne a omlouvam se za chybi pisu na telefonu a nejak mi to blbneJacopo.F. píše:Proč???proki73 píše:(tablety jiff nebrat je to zlo)
Tyhlecty:Bullets píše:Odkud objednáváš Jacopo.F?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů