Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:
Long Slim Cayenne
Jalapeno NuMex Pinata
Jalapeno Hercules
Habanero Bonda Ma Jacques
Trinidad 7 Pot Jonah
7pot Brain Strain Yellow
Takže čtyři pro běžné použití, dvě na ohnivé experimenty.

Proč???proki73 píše:(tablety jiff nebrat je to zlo)
Tak 7pot Brain Strain Yellow mam na wishlistu spolu s Naga Monster. Nechtel bys vymenit par seminek toho 7potu?:) Mam Trinidad Moruga, White Devils Tongue a Bolivian Rainbow.Jacopo.F. píše:Tož jsem přiobjednal 7pot Brain Strain Yellow. Podle http://fataliiseeds.net/all-seeds má náročnost pěstování "Challenge: 1 (easy)", podle nich snazší na pěstování než Habanero, to tak má 2. Teď jen kdy to přijde na prodejnu, objednal jsem to přímo na prodeju v Olomouci.
Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:
Long Slim Cayenne
Jalapeno NuMex Pinata
Jalapeno Hercules
Habanero Bonda Ma Jacques
Trinidad 7 Pot Jonah
7pot Brain Strain Yellow
Takže čtyři pro běžné použití, dvě na ohnivé experimenty.![]()
![]()
Tak to vypadá, že jsem zas zblbnul........Jacopo.F. píše: Takže pokud zase nezblbnu, tak to budou odrůdy:
Klidně něco přenechám či vyměním, 10 semínek od každého ROZHODNĚ vysévvat nebudu, takže mi rozhodně zbudou.miky píše: Tak 7pot Brain Strain Yellow mam na wishlistu spolu s Naga Monster. Nechtel bys vymenit par seminek toho 7potu?:) Mam Trinidad Moruga, White Devils Tongue a Bolivian Rainbow.Byl bych moc rad treba ze dve seminka.
Ma to nekolik duvodu a skusim je vyjmenovat pokud clovek neklici v uzavrenem prostoru jako mali pařnik tak rychle visichaji a pokud je nedostatek vetrani plesnivi udrzeni stabilni vlhkosti je temer nemozne v obicejnych podminkach dalsi vec obal tablety zabranuje rustu korenu jak jsem se presvedcil v predchozich 3 sezonach tablety take zpomaluji rust rostlyn podle testu ktere jsem zde na foru take uvadel cca u 10 druhu papricek testoval jsem jiff proti vysevnimu substratu kdy v substratu ve vsech pripadek pri stejnych podminkach tostly 2x rychleji a takdez drive plodily a hlavne rostliny bez tablet meli vetsi vynos jak ve foliovniku tak v truhliku na balkone a pri likvidaci rostliin byly ekzemplare bez tablet vybaceny nesrovnatelne vetsim korenovim balem a jeste jednou zduraznuji podminky pro kliceni a pestovani vyly naprosto strejne a omlouvam se za chybi pisu na telefonu a nejak mi to blbneJacopo.F. píše:Proč???proki73 píše:(tablety jiff nebrat je to zlo)![]()
Tyhlecty:Bullets píše:Odkud objednáváš Jacopo.F?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti