Celostátní sraz a soutěž
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
- Obrázky: 0
Re: Celostátní sraz a soutěž
to vypada supr, musím honem koupit nejaký triko.
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 809
kdyz jsme u takovzch veci, budu kupovat zkumavky, nechce se nekdo pridat ?
kolegové tak se nám to kvapem blíží a já se rozhodl přijet již v pátek po práci
-
- Stálý člen
- Reputace: 3470

Tak se nám pomalu krátí doba kdy v pátek 27.11 od 17h rozjede Chilli sraz v Žopech u města Holešov.Bude to v objektu bývalé školy kde je zázemí vyhovující k pořádání takové akcičky! Zitra objednám pivko z pivovaru Parník a to 11tku Námořníka. Ve čtvrtek něco ukuchtím na zub ,aby se to zaleželo a uležely se v tom všechny chuťky

Já mám nachystaný pro případný zájemce - semínka,zkumavky na semínka a na košt nějaký zavařený chilli omajdy a chilli papričky a samozřejmě chilliovici z Dorsetky ještě upozorním na to že je spaní na karimatkách a ve spacáku takže tyto věci sebou! Školu budu předávat až v pondělí takže budeme mít času hafo na různý diskuze ohledně rostlin,hnojek,výrobků atd.Cena je daná jak sem psal dříve 1000kč za školu a max 500kč za energie (myslím že to ani nebude tolik) parkování aut kdyby někdo dojel je v oploceným dvoře. Případní tvoji kamarádi se zájmem o chilli sou taky samozřejmě vítaní!!!!
A teď kontakt na mě je - 777 986 856. prosím ůčastníky o písnutí smsky kdo se ůčastní a jestli sebou bere někoho sebou

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Už se to krátí, tak paráda, paráda
Veřejně tady vzdávám hold šlechtici z Žop, že byl tak odvážný a ujal se organizace!
Dorazím taky v pátek odpoledne, časově ještě nevím úplně přesně, beru to vlakem a musím ještě vymyslet itinerář. Každopádně nějaký degustační proviant a semínka určitě uvezu
Velmi oceňuji veganské variace, nicméně není třeba to nějak výrazně lámat přes koleno. Rád se přizpůsobím a zvířátka různých druhů čas od času papám
Každopádně díky moc!

Dorazím taky v pátek odpoledne, časově ještě nevím úplně přesně, beru to vlakem a musím ještě vymyslet itinerář. Každopádně nějaký degustační proviant a semínka určitě uvezu

Velmi oceňuji veganské variace, nicméně není třeba to nějak výrazně lámat přes koleno. Rád se přizpůsobím a zvířátka různých druhů čas od času papám

Takze jsem se nahlasil baronu a uz se jen tesim ovsem na karimatce spat nebudu beru dorneo a samozdrejme poradnej proviant
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Ty se nechceš zocelit?