Hugova městská zahrádka
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Re: Hugova městská zahrádka
Čau Hugo právě se rozkoukávám z pana Taylora čekal jsem rachot ale byl větší než jsem čekal chuť výborná pal brutální nejsilnější kus co jsem pozřel celej a čerstvej

Čau, 
tak to mám fakt radost a smekám, že jsi ho dal celej Jinak díky za info. Všimnul jsem si příspěvku až teď - nějak poslední týden nestíhám a večer už na čtení fóra není síla, ani chuť...
  Jinak díky za info. Všimnul jsem si příspěvku až teď - nějak poslední týden nestíhám a večer už na čtení fóra není síla, ani chuť... 
Přiznám se, že Taylora jsem ještě nekoštoval (měl jsi první zralý plod). Teď už má ale i další, takže snad naberu odvahu a taky ho zkusím. Ale jestli ho dám celej jako ty, to nevím Na to bych musel sbírat odvahu asi dlouho
 Na to bych musel sbírat odvahu asi dlouho   

Jinak pro info: dneska jsem nakoupil suroviny na tvojí ananasovou omáčku, takže pro velký úspěch jí budu tenhle týden vařit. Jen ten kokosový olej byl trochu oříšek - hledal jsem ho v obchodě snad 20 minut.... a pak ta cena

tak to mám fakt radost a smekám, že jsi ho dal celej
 Jinak díky za info. Všimnul jsem si příspěvku až teď - nějak poslední týden nestíhám a večer už na čtení fóra není síla, ani chuť...
Přiznám se, že Taylora jsem ještě nekoštoval (měl jsi první zralý plod). Teď už má ale i další, takže snad naberu odvahu a taky ho zkusím. Ale jestli ho dám celej jako ty, to nevím
 Jinak pro info: dneska jsem nakoupil suroviny na tvojí ananasovou omáčku, takže pro velký úspěch jí budu tenhle týden vařit. Jen ten kokosový olej byl trochu oříšek - hledal jsem ho v obchodě snad 20 minut.... a pak ta cena

- Erben61
- Stálý člen
- Reputace: 5228
Tóópše pracuješ  ,škoda že nemáš tu terásku víc k Jihu.Možná by stálo zato zvážit který odrůdy líp prosperujou při nedostatku sluníčka. Hodně zdaru do dalších sezón.
 ,škoda že nemáš tu terásku víc k Jihu.Možná by stálo zato zvážit který odrůdy líp prosperujou při nedostatku sluníčka. Hodně zdaru do dalších sezón.

,škoda že nemáš tu terásku víc k Jihu.Možná by stálo zato zvážit který odrůdy líp prosperujou při nedostatku sluníčka. Hodně zdaru do dalších sezón.
 ,škoda že nemáš tu terásku víc k Jihu.Možná by stálo zato zvážit který odrůdy líp prosperujou při nedostatku sluníčka. Hodně zdaru do dalších sezón.Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
						Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Hele kupodivu to docela dobře prosperovalo letos i na ten sever - teď budu sklízet asi 3. vlnu. Vypadá to, že jsem se severu bál zbytečně. Naopak proti jiným kolegům jsem ani neměl tak velké problémy s padáním květů.Erben61 píše:Tóópše pracuješ,škoda že nemáš tu terásku víc k Jihu.Možná by stálo zato zvážit který odrůdy líp prosperujou při nedostatku sluníčka. Hodně zdaru do dalších sezón.
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
Velmi pekna sklizen sousede. A moc si mi udelal radost s mnozstvim tech mensich papricek ...  teda samozrejme bych pral i vetsi ... ale alespon vim, ze mestska produkce se moc nelisi - cast toho co mi zraje na kerich totiz vypada presne takhle.
 teda samozrejme bych pral i vetsi ... ale alespon vim, ze mestska produkce se moc nelisi - cast toho co mi zraje na kerich totiz vypada presne takhle.
Drzim palce se sviluskama .... ja jsem je nejak minul - zkouseli to na zbytcich umirajicich fazoli, ale ty sem sklidil a zbytek vyresili Hladěnky - takze na papriku se nic zatim nedostalo.
Ty barvy dopadly velmi pekne ... jsou tam nekde i ty dvoubarevky ?

teda samozrejme bych pral i vetsi ... ale alespon vim, ze mestska produkce se moc nelisi - cast toho co mi zraje na kerich totiz vypada presne takhle.
 teda samozrejme bych pral i vetsi ... ale alespon vim, ze mestska produkce se moc nelisi - cast toho co mi zraje na kerich totiz vypada presne takhle.Drzim palce se sviluskama .... ja jsem je nejak minul - zkouseli to na zbytcich umirajicich fazoli, ale ty sem sklidil a zbytek vyresili Hladěnky - takze na papriku se nic zatim nedostalo.
Ty barvy dopadly velmi pekne ... jsou tam nekde i ty dvoubarevky ?
Tak bych se rád přihlásil do klubu těch, kteří zkusili čerstvý Trinidad Scorpion Butch T. Pro zkoušku jsem si vybral jednu z těch hezky špičatých a krabatých kousků - v klubu nebudu ale plnohodnotným členem, protože jsem "srabácky" okoštoval jen lehce větší polovinu z papričky...
... i tak jsem ale měl pocit, že jsem si naložil na lopatu až moc velké sousto - však tady máte alespoň část záznamu, který natočila žena. Za kvalitu se omlouvám - vínečko s temnou nocí se na záznamu trochu podepsalo.
https://youtu.be/j_B1FccexJI

... i tak jsem ale měl pocit, že jsem si naložil na lopatu až moc velké sousto - však tady máte alespoň část záznamu, který natočila žena. Za kvalitu se omlouvám - vínečko s temnou nocí se na záznamu trochu podepsalo.

https://youtu.be/j_B1FccexJI
Ahoj,
konečně jsem našel čas udělat zase pár fotek aktuálního stavu.
Rostlinkám se docela daří - ačkoliv poslední dobou jim počasí úplně nepřeje. Svilušky na Rocotu jsem podchytil v čas, takže na dalších paprikách jsou škody nulové.
 Svilušky na Rocotu jsem podchytil v čas, takže na dalších paprikách jsou škody nulové. 

S úrodou mi holky dělají radost - když nepočítám ten úplný začátek, tak tohle je teď 3. vlna sklizně - a zatím největší. 

Přikládám i detail toho dvoubarevného hybrida, který jsem vyséval ze semínek červené Jolokie. Barva cca 90% plodů je meruňková. Zbylých 10% je tmavě fialovo-zelených (na odvrácené straně ke stínu zůstavají zelené). Druhý keř má asi 99% plodů sice červených, ale pár stejných fialových bych tam taky našel. Jsou to moji mutantíci, které ale začínám mít hrozně rád
 Barva cca 90% plodů je meruňková. Zbylých 10% je tmavě fialovo-zelených (na odvrácené straně ke stínu zůstavají zelené). Druhý keř má asi 99% plodů sice červených, ale pár stejných fialových bych tam taky našel. Jsou to moji mutantíci, které ale začínám mít hrozně rád 

Sklizeno - celkem 298x papriček o celkové váze 1634g... 

konečně jsem našel čas udělat zase pár fotek aktuálního stavu.
Rostlinkám se docela daří - ačkoliv poslední dobou jim počasí úplně nepřeje.
 Svilušky na Rocotu jsem podchytil v čas, takže na dalších paprikách jsou škody nulové.
 Svilušky na Rocotu jsem podchytil v čas, takže na dalších paprikách jsou škody nulové. S úrodou mi holky dělají radost - když nepočítám ten úplný začátek, tak tohle je teď 3. vlna sklizně - a zatím největší.

Přikládám i detail toho dvoubarevného hybrida, který jsem vyséval ze semínek červené Jolokie.
 Barva cca 90% plodů je meruňková. Zbylých 10% je tmavě fialovo-zelených (na odvrácené straně ke stínu zůstavají zelené). Druhý keř má asi 99% plodů sice červených, ale pár stejných fialových bych tam taky našel. Jsou to moji mutantíci, které ale začínám mít hrozně rád
Sklizeno - celkem 298x papriček o celkové váze 1634g...

No to je nadhera ta sklizen. Velka gratulace