Tak sem o víkendu spáchal takový malý Chilli košt a tady je pár fotek když už jste nemohly koštovat
Jolokia Yelow
Moc nevoněla a všichni přemýšleli jestli si jí vůbec dají ale to už bylo po několik papričkách předem tohle byl stupínek od vrcholu koštu
Nakonec byla chuť větší a zvítězila
A velké finále bylo TSM red
Hned jak jsem jí rozkrojil sem si říkal že to už nevoní že to bude síla a taky že jo hned se orosila a udělala kapičky capsaicinu
Má maličkost a velký respekt proto tak malinký kousek
Po druhém a větším kousku sem cítil už i chuť papričky ale musel sem větrat
Košt se vydařil ale omluvte fotky je to foceno v garáži a po skoro sudu piva a až druhý den co jsme ho zdolávali takže už jsme pěkně očouzení od ohně a nevyspalí a hlavně dost na kaši
V týdnuaž bude hezky dám nějaký aktuální foto jak to vypadá na balkonech
No dobrá tak jak sem slíbil foto balkonu i když jen z mobilu
Habanero dostalo víc světla a plodí jak blázen
Pohled na TSM a pár i z obýváku to sou panorámata
A pár fotek z LOBOva Recepisu trochu jiné paprička moc řepi ale chutná zítra bude asi broskovová ale už nevím podle koho snad odpustí
Vody sem dával teda o dost víc. Koření sem dal až úplně nakonec s chilli a dal sem trochu oregána a majoránky.
( příště bych do toho dal ještě trochu česneku tak 2 stroužky a zázvor cca 10 min před koncem přijde mi že ztratil chut ) jinak dost dobrý i manželka si mlaskala )
Asi sem to udělal trochu řidčí ale fakt zajímavá chuť na instrukce manželky že jedna papriky je málo jsem tam dal 1x TSM 1x haba bonda 1x haba yelow a red. Sůl sem dal až nakonec s kořením a to si myslím že i mín sustily vody ty broskve a myslím že mi z cca 8-9 broskví zustalo 0,9 l omáčky
http://www.svetlahvi.cz kupoval jsem je už v březnu byly v akci a mám jich jen 40 vyšlo mně to i s poštovným na 485 kč jsou to 100 ml sklenky na košt pro známé a na různé akce a návštěvy