Balkon 2015
Re: Balkon 2015
Jsi důkazem ze i na balkone muze člověk vypestovat extrémní odrůdy. Fakt parada 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Piplám je jak mimina nechci vidět co budu jednou dělat ze svíma dětma  jinak jak sem přešel na guáno a občas proložil lignohumátem tak to letí a viloženě jim to chutná
 jinak jak sem přešel na guáno a občas proložil lignohumátem tak to letí a viloženě jim to chutná  Díky LOBO za super tip
 Díky LOBO za super tip  tohle je spíš tvoje zásluha já jen dělám chemika
 tohle je spíš tvoje zásluha já jen dělám chemika 

jinak jak sem přešel na guáno a občas proložil lignohumátem tak to letí a viloženě jim to chutná
 jinak jak sem přešel na guáno a občas proložil lignohumátem tak to letí a viloženě jim to chutná  Díky LOBO za super tip
 Díky LOBO za super tip  tohle je spíš tvoje zásluha já jen dělám chemika
 tohle je spíš tvoje zásluha já jen dělám chemika 
					Naposledy upravil 1 dne Vasjis; celkem upraveno 9x.

Nene já jen poradil to co mám osvědčené z loňska kdy jsem měl hlavní část rostlin na balkoně a pod guánu a lignohumátu se jim dařilo. Tvojí zásluhou je to, že si se dokázal správně zeptat a hlavně že sis nechal poradit a nebál se udělat změnu , takže je to hlavně tvůj podíl úspěchu. 

Jaky guano? Tekute hosticke s guanem na papriky a rajcata nebo jina verze?

- Vasjis
- Stálý člen
Přesně to a zdá se že jim to chutná ale podle mně nejvíc pomáhá ten lignohumát nevím co v tom je ale po každé zálivce to vypadá jak když jim píchneš sterojdy a letí to nové listy a pupený sice mi jich spousta opade ale myslím si že je to nedostatkem světla a fakt vichr v 8 patře  bohužel
 bohužel

bohužel
 bohuželRe: Balkon 2015
TOTO : http://www.zbozi.cz/vyrobek/hosticke-guano-500ml/" onclick="window.open(this.href);return false;MartinS píše:Jaky guano? Tekute hosticke s guanem na papriky a rajcata nebo jina verze?
- Vasjis
- Stálý člen
Dokážete si představit vyhodit  400 tun paprik ? Vím že to sem nepatří ale nevím kam jinam a nějak mně to nenechalo chladným 
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... h-z-dovozu" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/region ... h-z-dovozu" onclick="window.open(this.href);return false;
Myslím že zrovna letos vypěstuje na balkóně každý cokoliv, snad to i dozraje