Balkon 2015
- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Pekna urodicka, gratuluju

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Díky kolego 
- Vasjis
- Stálý člen
Tak sem o víkendu spáchal takový malý Chilli košt a tady je pár fotek když už jste nemohly koštovat

Jolokia Yelow

Moc nevoněla a všichni přemýšleli jestli si jí vůbec dají ale to už bylo po několik papričkách předem tohle byl stupínek od vrcholu koštu

Nakonec byla chuť větší a zvítězila

A velké finále bylo TSM red
Hned jak jsem jí rozkrojil sem si říkal že to už nevoní že to bude síla a taky že jo hned se orosila a udělala kapičky capsaicinu

Má maličkost a velký respekt proto tak malinký kousek

Po druhém a větším kousku sem cítil už i chuť papričky ale musel sem větrat

Košt se vydařil ale omluvte fotky je to foceno v garáži a po skoro sudu piva a až druhý den co jsme ho zdolávali takže už jsme pěkně očouzení od ohně a nevyspalí a hlavně dost na kaši
V týdnuaž bude hezky dám nějaký aktuální foto jak to vypadá na balkonech
Jolokia Yelow
Moc nevoněla a všichni přemýšleli jestli si jí vůbec dají ale to už bylo po několik papričkách předem tohle byl stupínek od vrcholu koštu
Nakonec byla chuť větší a zvítězila
A velké finále bylo TSM red
Hned jak jsem jí rozkrojil sem si říkal že to už nevoní že to bude síla a taky že jo hned se orosila a udělala kapičky capsaicinu
Má maličkost a velký respekt proto tak malinký kousek
Po druhém a větším kousku sem cítil už i chuť papričky ale musel sem větrat
Košt se vydařil ale omluvte fotky je to foceno v garáži a po skoro sudu piva a až druhý den co jsme ho zdolávali takže už jsme pěkně očouzení od ohně a nevyspalí a hlavně dost na kaši
V týdnuaž bude hezky dám nějaký aktuální foto jak to vypadá na balkonech
- Vasjis
- Stálý člen
No dobrá tak jak sem slíbil foto balkonu i když jen z mobilu
Habanero dostalo víc světla a plodí jak blázen

Pohled na TSM a pár i z obýváku to sou panorámata

A pár fotek z LOBOva Recepisu
trochu jiné paprička moc řepi ale chutná
zítra bude asi broskovová ale už nevím
podle koho snad odpustí

Vody sem dával teda o dost víc. Koření sem dal až úplně nakonec s chilli a dal sem trochu oregána a majoránky.
( příště bych do toho dal ještě trochu česneku tak 2 stroužky a zázvor cca 10 min před koncem přijde mi že ztratil chut
) jinak dost dobrý i manželka si mlaskala )
Habanero dostalo víc světla a plodí jak blázen
Pohled na TSM a pár i z obýváku to sou panorámata
A pár fotek z LOBOva Recepisu
Vody sem dával teda o dost víc. Koření sem dal až úplně nakonec s chilli a dal sem trochu oregána a majoránky.
( příště bych do toho dal ještě trochu česneku tak 2 stroužky a zázvor cca 10 min před koncem přijde mi že ztratil chut
- Vasjis
- Stálý člen
Tady fotky z Dr.Pedr recepisu broskvová
Příprava kterou sem nakonec zvrtal

Vprůběhu

Finální produkt

Asi sem to udělal trochu řidčí ale fakt zajímavá chuť na instrukce manželky že jedna papriky je málo jsem tam dal 1x TSM 1x haba bonda 1x haba yelow a red. Sůl sem dal až nakonec s kořením a to si myslím že i mín sustily vody ty broskve a myslím že mi z cca 8-9 broskví zustalo 0,9 l omáčky

Příprava kterou sem nakonec zvrtal
Vprůběhu
Finální produkt
Asi sem to udělal trochu řidčí ale fakt zajímavá chuť na instrukce manželky že jedna papriky je málo jsem tam dal 1x TSM 1x haba bonda 1x haba yelow a red. Sůl sem dal až nakonec s kořením a to si myslím že i mín sustily vody ty broskve a myslím že mi z cca 8-9 broskví zustalo 0,9 l omáčky
No nádhera chlape.
Hodně ti fandím! Měl bych otázku, kde se dají sehnat ty super lahvičky? Ať se daří a ať to roste. 
- Vasjis
- Stálý člen
http://www.svetlahvi.cz kupoval jsem je už v březnu byly v akci a mám jich jen 40
vyšlo mně to i s poštovným na 485 kč jsou to 100 ml sklenky na košt pro známé a na různé akce a návštěvy 
Děkuji, já jsem holt slepý, bylo to tady asi milionkrát. Každopádně karma letí vzhůru. Musím je taky objednat.