*** OMO - old school 2015 ***
Re: *** OMO - old school 2015 ***
Řekl bych že Maya je ideální ve smyslu že začátečníky potrapi a mazaky neurazi. Letos ji nemám ale příští sezónu asi jo pac i hodně plodila co tobě?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkáš žádná vražda a rodí celkem slušně ... za mě spokojenost !
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
Mám jí od loba také...krásně roste, kvete, ale plody moc ne. Protože chudák dostává na balkoně hrozně na frak. Je to tak se všemi papičkami. Ale příští rok jí dám znovu...je fakt skvělá.lobo píše:Řekl bych že Maya je ideální ve smyslu že začátečníky potrapi a mazaky neurazi. Letos ji nemám ale příští sezónu asi jo pac i hodně plodila co tobě?
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Souhlasím s tím, že Maya je parádní
Mám na zahradě dvě rostliny a teď se náramně rozrostly, rozkvetly a rozplodily. A pal je pro mě úplně dostačující ...

- OMO
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, mě na baloně vše neuvěřitelně bují, na zahradě chcípáPedro píše:Mám jí od loba také...krásně roste, kvete, ale plody moc ne. Protože chudák dostává na balkoně hrozně na frak. Je to tak se všemi papičkami. Ale příští rok jí dám znovu...je fakt skvělá.lobo píše:Řekl bych že Maya je ideální ve smyslu že začátečníky potrapi a mazaky neurazi. Letos ji nemám ale příští sezónu asi jo pac i hodně plodila co tobě?

Nemáš OMO někde fotky té RAMIRO? Měli ji tu v Albertu tak jsem si koupil balení po dvou a jsou teda fakt mega
Tak mě to zajímá, jak komu jdou na zahradě 

- OMO
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Mám je menší, na klasické papriky nemám dobré místo, takže nemají stopro co by potřebovaly. Ale jinak by měly vyrůst stejně velké.