DěkujiOMO píše:Usušit, namlet a přidávat do všeho. Výhoda je, že toho opravdu moc nepotřebuješBlueShark píše:Hmmm, ble, na co se ty plody tey pěstují? Myslím teď tvůj názor a tvé pěstováníStačí ti jedna kytka a máš
na několik let pro sebe, rodinu a kamarády. Ve větším množství nejíst, ono to člověka odpálí na půl dne
*** OMO - old school 2015 ***
Re: *** OMO - old school 2015 ***
Osobně zpracovávám tyhle miliónky (TSM/Jolokie) i normálně nesušené v jídle a jsem bez zažívacích problémů - nasekané na drobno si je přidávám do různých směsí - jen doporučuji si pak nešahat tak 12hodin do očí a odpustit si večer sex 
Celé je nejím, takový sebevrah nejsem - docela by mně zajímalo, jak psal Lobo, že je nutné 24hodinová příprava, tak co tím myslel
Celé je nejím, takový sebevrah nejsem - docela by mně zajímalo, jak psal Lobo, že je nutné 24hodinová příprava, tak co tím myslel
Ja jsem snedl pulku Jolokie na lacno a bylo to peklo Jak v hube tak pak krece v zaludku. Pak jsem si dal celou do jidla syrovou rozkrajel a naprosto v pohode. Jakmile je tam nejaky nosic, tak clovek snese i extremy. Ale samotna bez niceho nekdy prekvapi i slabsi odruda.
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 831
- Obrázky: 0
Souhlas, loni jsem si jen tak na rychlo a hlavně na lačno dal jeden Damián (anuum) a můj žaludek mi o tom dal taky pěkně vědět.MartinS píše: Ale samotna bez niceho nekdy prekvapi i slabsi odruda.
OMO tak co jak jsi na tom kolego ? 
Žádné fotky viď, tak šup, už jsme nadrženílobo píše:OMO tak co jak jsi na tom kolego ?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3154
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Nemusí pršet ... hlavně když kape

Fresno, Serenade, no name, cayenne, Jalapeno, Jamaika, Sicilská (300g)
Fresno, Serenade, no name, cayenne, Jalapeno, Jamaika, Sicilská (300g)
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce