*** OMO - old school 2015 ***
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: *** OMO - old school 2015 ***
Zdá se, že se zde formuje společenství autentistů 

Krásně ti to roste. Ať se daří. 

- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
tak po té co došly loňské jiffy sem další nekupoval, ale použil supresivní substrát, přesázel do mixu hlíny ze dvora na zapomenutého pytle zeminy.
nějaké mrchy smutnice se po přesázení objevily
no žádná hrůza. Největší starost a radost zároveň dělá "zahradník junior" aka škodná, strašně rád zalívá. hnojeno zatím 2x a svítím, neboť si hraju s tím co jsem nasel doma ve skříni. semena - moje, něco ze SEMA, něco od OMO.

nějaké mrchy smutnice se po přesázení objevily

- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
+1 za kelímky od jogurtu. Recyklace je důležitá. Na rajčata uřežu PETku dostanu tak objem 1l a místo to zabere stejné. Za x let jsem nespozoroval žadný problém s průhledností a vlivem na kořeny rajčat. Mají to v paži. Co si budem nalhávat, roste to jak plevel.
Ono není jiffy jako jiffy. Nikdo neví co do těch levných valí za směsku, tak ti to může pokazit rozjezd. Hlavně bych neměl teplé místo na klíčení pro 50-70 jiffů. Takže miska/hlína je z praktických důvodů jednodušší, a finančně je to taky poznat.
Vidím že Z. bird od LOBA se daří pěkně ! A ty boční výhony jsou taky luxus.
Ono není jiffy jako jiffy. Nikdo neví co do těch levných valí za směsku, tak ti to může pokazit rozjezd. Hlavně bych neměl teplé místo na klíčení pro 50-70 jiffů. Takže miska/hlína je z praktických důvodů jednodušší, a finančně je to taky poznat.
Vidím že Z. bird od LOBA se daří pěkně ! A ty boční výhony jsou taky luxus.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
[quote=Vidím že Z. bird od LOBA se daří pěkně ! A ty boční výhony jsou taky luxus.[/quote]
Já jsem to zimbbawe bird měl v květináči 7,5L a byl z něho masakr keř cca 200 - 300 plodů, roste to jako plevel občas je potřeba zastřihnout ty výhony
Já jsem to zimbbawe bird měl v květináči 7,5L a byl z něho masakr keř cca 200 - 300 plodů, roste to jako plevel občas je potřeba zastřihnout ty výhony
- oskar69
- Stálý člen
- Reputace: 808
ty boční výhony jsou supr, už se větví i výš, a vypadá to na květy - jsou to ty moje loňský krásky

-- 13 bře 2015 19:19 --

-- 13 bře 2015 19:19 --
dobrý věďet, musím naplanovat rozmístění po záhonulobo píše:[quote=Vidím že Z. bird od LOBA se daří pěkně ! A ty boční výhony jsou taky luxus.

- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
V dřívějších dobách nebyly žádný plastový misky od masa, igelitový pytlíky, ani kondenzační kotle, takže všechno vylejt a znovu! ;D
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se dokopal něco pofotit a dát sem. Annumky cajk, chinense zatím nic moc. Již jsem stříkal Mospilanem první nálet mšic. Od té doby je klid.
Serenade červené z plodů z Lidlu

Fresno žluté z plodů z Lidlu

Jalepeno

Různé noname potvory. Na zemi je rozsypaný lógr od kafe.

Peperoncino z plodů z trhu na Sicílii

Malaysian Goronong zatím nejpěknější keřík, nahazuje hodně květů a vedle se krčí Zimbabwe bird od Loba

Oprava: Habanero Maya od LOBA.

Serenade červené z plodů z Lidlu
Fresno žluté z plodů z Lidlu
Jalepeno
Různé noname potvory. Na zemi je rozsypaný lógr od kafe.
Peperoncino z plodů z trhu na Sicílii
Malaysian Goronong zatím nejpěknější keřík, nahazuje hodně květů a vedle se krčí Zimbabwe bird od Loba
Oprava: Habanero Maya od LOBA.
Naposledy upravil 1 dne OMO; celkem upraveno 28x.
Life Is Too Short for Mild Hot Sauce