Chilli-max : Sezóna 2015
Re: Chilli-max : Sezóna 2015
Moc pěkné, proč je na téch pařezech ten igelit atd? 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za pochvaly, ale není to takové jak bych si úplně predstavoval.
V kmenech mam naockovane drevokazne houby, teoreticky by jsem mohl na podzim poprve sklizet. Asi 8 druhu.

BlueShark píše:Moc pěkné, proč je na téch pařezech ten igelit atd?
V kmenech mam naockovane drevokazne houby, teoreticky by jsem mohl na podzim poprve sklizet. Asi 8 druhu.
http://www.foto-tapety.cz
- satana
- Stálý člen
- Reputace: 89
Taky jsem přesunul Rocota ze stínu a náhle kvetou o dost rychlejc. Tak uvidím jestli květy udrží....
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dávám další nášup fotek .. v té džugli a pařáku fotit plody na rostlinách je hrozný opruz ...takže fotky plodů ze společného foliáku moc není...ale většina je obsypaná 
Dnes začínám rocotama ...letos mi dělají radost, nahazují mraky plodů a stále kvetou

Atomic Starfish foliák

7Pod Primo - neskutečně kvetou a rostou, ale taky šíleně shazují květy....bylo by stovky plodů...aleeee ... dávám všechny možné růstové a květové boostry. Vidím asi hlavní probém v současných šílených teplotách. Netvoří se pyl.

Společný foliák- tady to jede jak o život. Mraky plodů.

mám tu jednu specialitku
, má to být Jala Goliath ...asi se minulý rok spustil s Cayenským pepřem nebo Thai Chilli
No rozhodně semínka nechám a uvidím příští rok

letos mám Chinesky nízké (oproti minulému roku), ale jsou neskutečně do šířky a mají haldu pater a plodů
Moruga Brown - značně opožděné rostliny, nevím důvod, ale ted pěkně kvaltují a na nových větvích nahazují pěkně plody a oproti 7Pod Primo udrží snad skoro každý květ

Tak zas někdy příště

Dnes začínám rocotama ...letos mi dělají radost, nahazují mraky plodů a stále kvetou

Atomic Starfish foliák
7Pod Primo - neskutečně kvetou a rostou, ale taky šíleně shazují květy....bylo by stovky plodů...aleeee ... dávám všechny možné růstové a květové boostry. Vidím asi hlavní probém v současných šílených teplotách. Netvoří se pyl.
Společný foliák- tady to jede jak o život. Mraky plodů.
mám tu jednu specialitku

letos mám Chinesky nízké (oproti minulému roku), ale jsou neskutečně do šířky a mají haldu pater a plodů
Moruga Brown - značně opožděné rostliny, nevím důvod, ale ted pěkně kvaltují a na nových větvích nahazují pěkně plody a oproti 7Pod Primo udrží snad skoro každý květ

Tak zas někdy příště

Nádhera!
Doufám, že se mnou počítáš na ten podzim.

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Krása! V září se do fóliáku nevejdeš 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Pastva pro oči jak je těžký vypěstovat ten lilek dal bych to na balkoně popřípadě doma na okně někde ?
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Lilek je +- stejně náročný jako papriky (spíše chinesky) Předpěst, hodně živin, tepla a o něco víc vody než papriky.