Chilli-max : Sezóna 2015
Re: Chilli-max : Sezóna 2015
Moc pěkné, proč je na téch pařezech ten igelit atd? 

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji všem za pochvaly,  ale není to takové jak bych si úplně  predstavoval.    

V kmenech mam naockovane drevokazne houby, teoreticky by jsem mohl na podzim poprve sklizet. Asi 8 druhu.

BlueShark píše:Moc pěkné, proč je na téch pařezech ten igelit atd?
V kmenech mam naockovane drevokazne houby, teoreticky by jsem mohl na podzim poprve sklizet. Asi 8 druhu.
http://www.foto-tapety.cz
						- satana
- Stálý člen
- Reputace: 91
Taky jsem přesunul Rocota ze stínu a náhle kvetou o dost rychlejc. Tak uvidím jestli květy udrží....

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Dávám další nášup fotek ..  v té džugli a pařáku fotit plody na rostlinách je hrozný opruz ...takže fotky plodů ze společného foliáku moc není...ale většina je obsypaná 
Dnes začínám rocotama ...letos mi dělají radost, nahazují mraky plodů a stále kvetou

Atomic Starfish foliák

7Pod Primo - neskutečně kvetou a rostou, ale taky šíleně shazují květy....bylo by stovky plodů...aleeee ... dávám všechny možné růstové a květové boostry. Vidím asi hlavní probém v současných šílených teplotách. Netvoří se pyl.

Společný foliák- tady to jede jak o život. Mraky plodů.

mám tu jednu specialitku , má to být Jala Goliath ...asi se minulý rok spustil s Cayenským pepřem nebo Thai Chilli
  , má to být Jala Goliath ...asi se minulý rok spustil s Cayenským pepřem nebo Thai Chilli   No rozhodně semínka nechám a uvidím příští rok
  No rozhodně semínka nechám a uvidím příští rok   

letos mám Chinesky nízké (oproti minulému roku), ale jsou neskutečně do šířky a mají haldu pater a plodů

Moruga Brown - značně opožděné rostliny, nevím důvod, ale ted pěkně kvaltují a na nových větvích nahazují pěkně plody a oproti 7Pod Primo udrží snad skoro každý květ 

Tak zas někdy příště 

Dnes začínám rocotama ...letos mi dělají radost, nahazují mraky plodů a stále kvetou

Atomic Starfish foliák
7Pod Primo - neskutečně kvetou a rostou, ale taky šíleně shazují květy....bylo by stovky plodů...aleeee ... dávám všechny možné růstové a květové boostry. Vidím asi hlavní probém v současných šílených teplotách. Netvoří se pyl.
Společný foliák- tady to jede jak o život. Mraky plodů.
mám tu jednu specialitku
 , má to být Jala Goliath ...asi se minulý rok spustil s Cayenským pepřem nebo Thai Chilli
  , má to být Jala Goliath ...asi se minulý rok spustil s Cayenským pepřem nebo Thai Chilli   No rozhodně semínka nechám a uvidím příští rok
  No rozhodně semínka nechám a uvidím příští rok   
 letos mám Chinesky nízké (oproti minulému roku), ale jsou neskutečně do šířky a mají haldu pater a plodů
Moruga Brown - značně opožděné rostliny, nevím důvod, ale ted pěkně kvaltují a na nových větvích nahazují pěkně plody a oproti 7Pod Primo udrží snad skoro každý květ

Tak zas někdy příště

Nádhera!  Doufám, že se mnou počítáš na ten podzim.
 Doufám, že se mnou počítáš na ten podzim.

Doufám, že se mnou počítáš na ten podzim.
 Doufám, že se mnou počítáš na ten podzim.- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Krása! V září se do fóliáku nevejdeš 

- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
Pastva pro oči jak je těžký vypěstovat ten lilek dal bych to na balkoně popřípadě doma na okně  někde  ?

- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Lilek je +- stejně náročný jako papriky (spíše chinesky) Předpěst, hodně živin, tepla a o něco víc vody než papriky.