Po delší době aktualizace ... letos mi přijde že to neroste jako minulý rok ... začalo to už doma špatným substrátem a i ted ve foliákách (některých ) to není ono... zřejmě nevhodně připravená zemina, zima během dovolené, kdy jsem nemohl zavírat okna atd. Jednou jsem zasahoval proti mšicím mospilanem a jednou Rock efektem, spíš aby papriky nevoněly molicím, které jsou všude venku na jiných plodinách. Rostliny krmím Biobizem, zkvašenýma slepičincema atd.
v tomto foliáku to roste slušně..floldy jsou z první várky kvetení a ted to vypadá že nastupuje druhá vlna.
v tomto foliáku rostliny dost dlouho stagnovaly, ale ted už to vypadá že nabírají tempo a je nasazeno hromada poupat
zde se daří nejlépe... haldy plodů a květů. Vpravo sladké a méně pálivé, vlevo většina megapálivek.
zde je ten rozjezd nejhorší.... okurky rostou jak zběsilé, ale papriky jsou stále nějaké zabržděné.... už se také začínají probouzet, ale taky už je půlka července ... cca polovička kvete, na dalších se připravují poupata ... ale vzrůst rostlin je takový nic moc.