Přelil, přehnojil, protrhal... a už to nezachránil - POZOR
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přelil, přehnojil, protrhal... a už to nezachránil - POZ
faq-vseobecne-pokyny-chilli-fora/vklada ... -t637.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.foto-tapety.cz
- Ernest
- Stálý člen
- Reputace: 10
- Obrázky: 0
Ale mas
Jen na to jdes blbe ... nevkladej prilohu ke zprave , ale nahore si otevri kontrolni panel, je tam zalozka pro galerii ... jednu si zaloz a na te same zalozce je "nahrat obrazek" ... je to trosku krypticke, nicmene potom, co si nahrajes obrazky do galerie, je muzes snadno (da ti to odkaz) vlozit do clanku (tag nazvany "img")
Sem docela zvedavy na to prehnojeni... posli jak vypada soucasny stav .... papriky mi taky rostou jak z vody ... ale par zlutych listu sem uz sundal ... se zalivkou setrim, ale svesovani listu me taky prinutilo zvysit davku ... tak chci porovnat, zdali bude nejaka podobnost

Sem docela zvedavy na to prehnojeni... posli jak vypada soucasny stav .... papriky mi taky rostou jak z vody ... ale par zlutych listu sem uz sundal ... se zalivkou setrim, ale svesovani listu me taky prinutilo zvysit davku ... tak chci porovnat, zdali bude nejaka podobnost
Ja jsem zjistil ze uz neni ani treba zmensovat obrazek, forum to zmensi/zprasi samo.