O vikendu asi zase lehce prihnojim a tedy do ceho mam jit? Planuji jim dat zase bio bloom + top max.
Vdaka za reakciu, prave Kristalon Zdrave rajce a paprika som este vcera objednal, zajtra by mal byt doma. Tak snad sa zadari a snad nie je este neskoro... Dam vediet, ako som dopadollobo píše:Kufor píše:Tiez mi celkom dost opadavaju kvety, hlavne na Cheiro Roxa a Fatalii Yellow. Z tychto dvoch odrod mam po 2 rastlinky, ani na jednej nie je zatial ziadna paprickaV mensej miere opadava aj Habanero Red, z neho mam tiez 2 rastlinky a na kazdej je aspon zopar papriciek.
Naproti tomu, Annuumkam kvety nepadali a aj paprik je na nich celkom dost, konkretne Thanksgiving a Chinese Multi-color.
Hnojim kazde 2 tyzdne Hostickymi slepicincami, N-P-K = 5 - 10 - 5. Tiez velke sklamanie, prave na Cheiro som bol zvedavy snad najviac, ale asi ho ani neochutnam
Na udržení květů je potřeba více draslíku než fosforu. Nejsem zastáncem krystalických hnojiv ale v tomto čase kdy sezona graduje a květy stále opadávají doporučuji použít hnojivo Kristalon zdravé rajče a paprika kde je draslík významě zastoupen.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti